Historiske Dage på Paradisjorden i uge 28

Foto: Jeanette Wildenhoft

Historiske Dage på Paradisjorden i uge 28

9. juli 2024 - kl. 9:49 - af

Foreningen Rødder & Vingers tilbagevendende og populære arrangement, Historiske Dage, er tilbage på Paradisjorden i denne uge. Til og med lørdag vil de, sammen med andre grupper og aktører, formidle og levendegøre forskellige tidsaldre med stor passion og indlevelse.

Historieformidling med passion og indlevelse
Historiske Dage er et populært arrangement, hvor alle gratis kan komme helt tæt på en lang række aktiviteter og oplevelser udført at mennesker, som brænder for at formidle deres store passion.
Markedspladsen er åben for besøgende kl. 10.00 – 21.00, hvor både børn og voksne kan blive underholdt af blandt andet magisk skole, levende historiefortælling, dans og sang, boder, pileflet, håndværk ved arbejdende værksteder, madlavning, gøglerier og meget andet.
Derudover kan børn og barnlige sjæle lege med en lang række historiske redskaber fra forskellige tidsperioder. Herunder kan man forsøge sig med at slå til løsslupne rotter, katapultkaste osv.

Program
Hver dag fra mandag til lørdag vil der være aktiviteter på Paradisjorden, hvor udklædte deltagere historieformidler, underholder og hygger om de besøgende.
Derudover er der i løbet af dagen fastlagte aktiviteter, som foregår både på markedspladsen og i midtbyen:

Kl. 10.00 – 12.00 Ansigtsmaling

Kl. 14.00 Optog gennem byen med start fra markedspladsen på Paradisjorden

Kl. 15.15 Krigsførelse

Kl. 21.15 Ildshow

Bemærk at programmet er med cirka tidspunkter, som kan variere lidt.

Mange besøgende trods dårligt vejr
Da markedspladsen åbnede i går mandag, var det til regn og ustadigt vejr. Men dette satte ikke en stopper for de energiske aktører, som trodsede regnen og tog det hele i stiv arm.
Da regnen omsider stoppede og solen igen kiggede frem om eftermiddagen, strømmede besøgende til – og på kort tid var markedspladsen fyldt med mennesker og god stemning. Især legeteltet tiltrak mange børn og voksne, som brugte både minutter og timer på at mestre diablo spil, styltegang og at jonglere tallerkener på pind.

Historiske Dage er en stor anbefaling værd og er en lærerig og underholdende oplevelse for alle aldre – så tag familien eller vennerne i hånden og lad jer underholde i smukke omgivelser ved stranden i Sæby. Det er ganske gratis og en stor oplevelse for alle.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Historiske Dage på Paradisjorden i uge 28' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger