Smuk og velindrettet villa omgivet af skønne terrasser og dejlig have

Smuk og velindrettet villa omgivet af skønne terrasser og dejlig have

15. juni 2024 - kl. 6:21 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til Toftevænget 11, 9300 Sæby – en smukt renoveret villa, hvor alt fra kælder til kvist fremstår i bedste stand. Her kan du flytte direkte ind og nyde det gode familieliv fra dag ét. Boligen byder på rigelig plads til både fællesskab og privatliv, og du vil finde ro og komfort i hver en krog af dette hjem.

Villaen er opført i 1961, og har gennemgået en gennemgribende renovering i de seneste år, hvilket har bragt den op til et moderne og tidssvarende niveau. Blandt forbedringerne er et nyt listetag fra 2012, et opdateret køkken-alrum og badeværelse, samt nye gulve i hele huset. Kælderen er blevet moderniseret til samme høje standard som resten af boligen, og haven er anlagt med omtanke, hvilket gør den til en fornøjelse at opholde sig i og betragte.

Med sine 165 etagemeter er villaen udnyttet optimalt. I stueplan mødes du af et lyst og indbydende opholdsområde, hvor køkken, alrum og stue ligger i åben forbindelse. Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse i den afskærmede sydøstvendte baghave, og fra køkkenet har du direkte adgang til terrassen i den nordvestvendte forhave. Denne smarte sammenhæng mellem inde- og uderum skaber en flydende overgang, der gør det let at nyde udendørslivet.

På et lidt højere niveau finder du en separat værelsesfløj med 2 gode værelser og et lækkert badeværelse, hvor et tagvindue skaber en særlig lys og behagelig atmosfære. Kælderen, som er tilgængelig fra køkken-alrummet, tilbyder ekstra kvadratmeter, der kan integreres i hverdagen. Her finder du et velindrettet bryggers, vaskefaciliteter, flere disponible rum og plads til husets tekniske installationer, herunder centralstøvsugeren.

Udendørs byder ejendommen på flere dejlige terrasser både foran og bag huset, så du altid kan finde en solrig, skyggefuld eller læfyldt plet. Græsplænerne er jævnt fordelt mellem for- og baghaven og giver god plads til leg og aktiviteter. Den afskærmede baghave er ideel for små børn og kæledyr. For de grønne fingre er der et drivhus, og familiens gør-det-selv-entusiaster kan glæde sig over det gode værksted i forlængelse af garagen.

Toftevænget 11 er en indflytningsklar perle, hvor alt er gjort klar til, at du og din familie kan starte et nyt kapitel med komfort, stil og glæde.

Toftevænget 11, 9300 Sæby

Pris: 1.695.000

Udbetaling: 85.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.453

Boligareal: 125 m2

Grundareal: 904 m2

Energiklasse: C

Link til home.dkhttps://home.dk/salg/huse-villaer/toftevaenget-11-9300-saeby/sag-8100001241/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smuk og velindrettet villa omgivet af skønne terrasser og dejlig have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger