Madoplevelser med socialt ansvar og gode råvarer; Nr. Vesterskov og Frk. Madsen starter samarbejde

Madoplevelser med socialt ansvar og gode råvarer; Nr. Vesterskov og Frk. Madsen starter samarbejde

30. maj 2024 - kl. 5:59 - af

Spændende lokalt samarbejde mellem bo- og dagtilbuddet Nr. Vesterskov ved Dybvad og det populære spisested Frk. Madsens Spisehus i Sæby, har set dagens lys.

Nr. Vesterskov skal fremover levere økologisk kalvekød fra deres Herfordkvæg direkte fra markerne i Jyske Ås, hvor kvæget græsser i den mest fantastiske natur.

Nr. Vesterskov er et tilbud til unge med særlige behov rettet mod unge mennesker, der har behov for træning i at bo, arbejde, udvikle og uddanne sig under forhold, der er tilpasset deres særlige situation. Som en del af tilbuddet kan de unge bl.a. arbejde med landbrug. Når man kigger på dyrene og den entusiasme og stolthed de unge lægger i arbejdet, så er der ingen tvivl om, at dyrene får masser af omsorg og kærlighed.

Frk. Madsens fokus på lokale og gode råvarer passer perfekt sammen med Nr. Vesterskovs engagement i dyrevelfærd og økologisk drift.

”Hos Frk. Madsen udforsker, leger og eksperimenteres der med maden og vi stræber altid efter en autentisk kulinarisk oplevelse. Vi bruger de mange forskellige udskæringer fra hele dyret. Vores passion er råvarer af god kvalitet og det må man sige er tilfældet her. Samtidig har det sociale aspekt også en stor betydning”, fortæller Dennis Bøgh.

”Det er fedt når virksomhed som Frk. Madsen bidrager til et inkluderende arbejdsmarked, og som Dennis f.eks. tænker socialt ansvar ind i sin leverandørkæde. Og der er god fornuft i at have en social bæredygtig indkøbspolitik”, siger Karen Gadensgaard

Forstander Karen Gadensgaard og kok Dennis Bøgh, glæder sig over det nye partnerskab.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Madoplevelser med socialt ansvar og gode råvarer; Nr. Vesterskov og Frk. Madsen starter samarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger