Ugens bolig: Eksklusivt sommerhus med havudsigt

Ugens bolig: Eksklusivt sommerhus med havudsigt

26. maj 2024 - kl. 6:30 - af

Mæglerhuset Sæby: Opdag denne arkitekttegnede perle på Strandgården 45, placeret lige ved Sæby strand, med direkte adgang til den maleriske strandpromenade, der fører til Sæby havn og den charmerende gamle bydel. Med udsigt til havet og en placering tæt på byens hjerte, kombinerer dette sommerhus moderne komfort med fantastisk beliggenhed.

Sommerhuset er lysfyldt og indrettet med akustiklofter, der sikrer en behagelig atmosfære. Stuen, der er husets hjerte, er udstyret med store vinduespartier, der sikrer et fantastisk lysindfald, og en stemningsfuld brændeovn. Køkkenalrummet, med moderne Svane-køkken og ovenlysvinduer, er i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber et rummeligt og indbydende levemiljø.

Boligen tilbyder tre velindrettede værelser, hvoraf et har hems, hvilket er ideelt for børnefamilier eller som ekstra soveplads. Det store og luksuriøse badeværelse kommer med både sauna og spa, hvilket inviterer til afslapning efter en lang dag. I huset findes også et praktisk og indbydende bryggers.

Ydermere er huset udstyret med energibesparende solceller monteret på listetaget, hvilket bidrager til en reduceret energiomkostning og en mere bæredygtig bolig. Dette system suppleres af et udluftningsanlæg fra Danfoss og en centralstøvsuger, der tilsammen sikrer et behageligt og sundt indeklima.

Udenfor byder dette sommerhus på enestående udendørs faciliteter, der indrammer ejendommen med flere indbydende terrasseområder, som er lavet af holdbart kompositmateriale. Disse terrasser sikrer mulighed for sol fra morgen til aften og danner de perfekte rammer for både afslapning og sociale sammenkomster i det fri. Ejendommen er smukt vedligeholdt med nyligt malet træværk fra 2023.

Med en attraktiv udlejningsmulighed gennem Novasol, er dette sommerhus ikke blot en fantastisk investering, men også et drømmested for familieferier ved havet. Uanset om du søger et feriested eller en investering, tilbyder Strandgården 45 det bedste fra begge verdener.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Strandgården 45, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000346

Type: Sommerhus

Boligareal:  119 kvm2

Grundareal: 852 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 2011

Pris: 4.395.000 ,-

Ejerudgifter: 3877,93 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Eksklusivt sommerhus med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger