Meget smuk og minimalistisk villa nær strand og skov

Meget smuk og minimalistisk villa nær strand og skov

25. maj 2024 - kl. 2:05 - af

home Sæby – Læsø: Træd ind i et arkitektonisk mesterværk, hvor funktionalitet møder æstetik, og moderne design bliver til virkelighed. Dette funktionalistiske arkitekttegnede hus, er et sandt symbol på tidløs elegance og praktisk luksus.

Med fire rummelige værelser og to stilfulde badeværelser tilbyder dette hjem den perfekte balance mellem komfort og praktik i den travle hverdag. Den veludtænkte opdeling mellem forældre- og børneafdeling giver plads til både privatliv og fællesskab.

Husets materialer er udvalgt med omhu og sans for detaljer, hvilket giver hjemmet en sublim følelse af kvalitet og raffinement. Solcellerne på taget stråler ikke kun af bæredygtighed, men symboliserer også din forpligtelse til en grønnere fremtid.

Beliggende tæt på både skov og strand, inviterer dette hjem til at udforske naturens skønhed og nyde den rolige atmosfære i de omkringliggende omgivelser. Den nybyggede villa fra 2020 er skabt til at imødekomme moderne families behov med en enestående planlægning, der udnytter hver kvadratmeter til fulde.

Et lyst og lækkert køkken-alrum danner hjertet i hjemmet, hvor familie og venner kan samles til hyggelige stunder og uforglemmelige måltider. Åben forbindelse og alligevel opdeling til den hyggelige opholdsstue, giver mulighed for uforstyrret afslapning og underholdning, mens andre boltre sig i køkkenet. Fra stuen er der udgang til et charmerende og afskærmet sydvendt terrassemiljø.

Walk-in-closet i forældreafdelingen tilføjer en ekstra dimension af luksus og bekvemmelighed, mens det skønne lysindfald giver en følelse af åbenhed og velvære.

Med en god planløsning og minimal vedligeholdelse er dette hjem mere end bare en bolig – det er et paradis, hvor hver dag føles som en luksuriøs oase af komfort og stil.

Velkommen til din drømmehjem, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at skabe det perfekte hjemmemiljø.

Strandager 11, 9300 Sæby

Pris: 3.695.000

Udbetaling: 185.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.283

Boligareal: 173 m2

Grundareal: 1017 m2

Energiklasse: A2015

Link til home.dkhttps://home.dk/salg/huse-villaer/strandager-11-9300-saeby/sag-8100001201/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meget smuk og minimalistisk villa nær strand og skov' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger