DEKRA udvider med ny skole i Nørresundby

Foto: DEKRA

DEKRA udvider med ny skole i Nørresundby

25. maj 2024 - kl. 9:45 - af

DEKRA, som har uddannelsessteder, synshaller og køreteknisk anlæg flere steder i Nordjylland, er gået i gang med opførelsen af en ny skole på Loftbrovej 20 i Nørresundby.
Også i Sæby har DEKRA en afdeling, hvor man kan tage kørekort til bus og lastbil, hængerkort, EU efteruddannelse til lastbil samt efteruddannelse af kørelærere. Derudover har de et køreteknisk anlæg, som tidligere gik under navnet GRØNS.

Virksomhed med fokus på trafiksikkerhed og uddannelse
Gennem årene har DEKRA udviklet sig til at være en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhed – ikke kun på vejene, men også på arbejdspladser.
Virksomheden har rødder i Tyskland og dens omfattende tjenester inkluderer køretøjsinspektion, ekspertvurderinger i forbindelse med forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices samt uddannelse.
I Danmark har virksomheden to hovedområder, som er stadig voksende; uddannelser indenfor ledelse og transport samt bilsyn.

DEKRA udvider sin kapacitet i Nordjylland
Den nye skole i Nørresundby bliver opført af RT Erhvervsbyg og forventes at stå færdig ultimo 2024/primo 2025.
Skolen vil betyde et betydeligt løft for DEKRAs tilstedeværelse i Nordjylland – og samtidig medføre øget kapacitet til at tilbyde flere AMU-uddannelser i det nordjyske.

Adgang til flere uddannelsesmuligheder
Med opførslen af skolen får flere nordjyske kursister adgang til højt kvalificerede undervisning, som giver dem mulighed for at udvikle deres færdigheder og dermed styrke deres karrieremuligheder og ruste dem til fremtidens arbejdsmarked;

”Den kommende skole vil ikke kun tilbyde ekstra plads og forbedrede faciliteter, men vil også muliggøre udvidelsen af vores serviceudbud og skabe flere muligheder for engagement og læring. Den vil være et centrum for udvikling, sikkerhed samt et samlingspunkt for lokalsamfundet og en kilde til inspiration for kommende studerende og fagfolk”, udtaler DEKRA.

DEKRA har allerede opført flere nye skoler rundt om i landet, blandt andet i Brabrand, Viborg, Herning og Horsens – og nu også snart i Nørresundby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DEKRA udvider med ny skole i Nørresundby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger