Sæbydreng indtræder som CEO hos Roblon

Sæbydreng indtræder som CEO hos Roblon

21. maj 2024 - kl. 11:44 - af

Roblon, som blev grundlagt i 1957 har udover sin nordjyske lokation i Gærum også fabrikker i både North Carolina I USA og i Tjekkiet – på alle fabrikker er der døgnproduktion.
Virksomhedens kerneforretning er de senere år blevet udviklet og fokuseret mod udvikling, produktion og levering af high-performance fiberløsninger og teknologier indenfor telekommunikation og energisektoren.
Roblon har en årlig omsætning på 400 mio. og er den eneste børsnoterede virksomhed i Frederikshavn kommune, hvilket den blev tilbage i 1986.

CEO med rødder i Sæby
Som led i styrkelsen af Roblons strategiske eksekvering tilpasses direktionen fra tre til to medlemmer. Samtidig allokeres øgede ressourcer til rekrutteringer af yderligere fagkompetent personale. I den forbindelse fratræder CEO Lars Østergaard sin stilling med øjeblikkelig virkning.
Nuværende CTO og Sæbydreng Kim Müller udpeges som CEO og nuværende CFO Carsten Michno udpeges som Co-CEO/CFO. Begge har lang erfaring med topledelse i Roblon-koncernen.

Store visioner for fremtiden
Ifølge flere af Roblons kunder og eksterne markedsrapporter, er der en forventning om positive vækstrater i de kommende år i de markedssegmenter, Roblon adresserer. Samme positive forventninger deler virksomheden efter nogle hårde år i branchen.
Koncernens vækststrategi frem mod 2025/26 retter sig ind mod udvalgte globale nøglekunder med Key Account Management, Innovation og Operational Excellence som kerneprocesser.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbydreng indtræder som CEO hos Roblon' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger