Ugens bolig: Lyst sommerhus i idylliske Sønderklit

Ugens bolig: Lyst sommerhus i idylliske Sønderklit

18. maj 2024 - kl. 3:17 - af

Mæglerhuset Sæby: Velkommen til Henriksvej 14, et skønt sommerhus placeret i det idylliske Sønderklit ved Lyngså, med betagende udsigt over klitterne og Kattegat. Denne ejendom ligger blot 300 meter fra stranden og tilbyder en perfekt flugt til naturen med direkte adgang til både sand og hav.

Området omkring boligen er præget af åbne marker og naturskønne klitter, der tilbyder ubegrænsede muligheder for naturoplevelser. Nabomarkerne grænser direkte op til ejendommen, hvilket forstærker følelsen af privatliv og forbindelse med naturen.

Dette velholdte sommerhus, bygget i 2004, er indrettet med fokus på komfort og hygge. Her mødes du af en lys og rummelig stue med loft til kip, som indrammes smukt af en hyggelig brændeovn. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, hvor et pænt og lyst Kvik-køkken inviterer til madlavning og samvær. Hele huset nyder godt af el-gulvvarme, der sikrer en behagelig og jævn opvarmning.

Boligen råder over tre velindrettede værelser samt en rummelig hems, der tilsammen tilbyder masser af sovepladser til både familie og gæster. Badeværelset er en sand luksus med både bruseniche, spabad og en indbydende sauna, hvilket skaber en spa-agtig oplevelse. Der er også et praktisk gæstetoilet.

Til sommerhuset hører en nem og indbydende have, som er anlagt med flere terrasser, hvor man kan nyde solen og den friske havluft.

Denne ejendom er tilknyttet udlejningsbureauet Sol og Strand, hvilket sikrer attraktive udlejningsmuligheder, når du ikke selv benytter huset. Med 200 liters varmtvandsbeholder og topmoderne faciliteter, er dette sommerhus både praktisk og indbydende.

Henriksvej 14 er mere end blot en feriebolig; det er en investering i livskvalitet tæt på naturen med fremragende potentiale for både privat nydelse og udlejningsindtægt.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Henriksvej 14, Lyngså, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000407

Type: Sommerhus

Boligareal:  116 kvm2

Grundareal: 1188 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 2004

Pris: 1.995.000 ,-

Ejerudgifter: 1270,57 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Lyst sommerhus i idylliske Sønderklit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger