Sæbypige lander jobbet som butikschef hos Bigdollar i Frederikshavn

Sæbypige lander jobbet som butikschef hos Bigdollar i Frederikshavn

18. maj 2024 - kl. 6:30 - af

Nu er der godt nyt for alle tilbudselskende nordjyder. Den 24. maj kl. 9.00 åbner den svenske discountkæde Bigdollar nemlig i Frederikshavn.

Indtil nu har nærmeste Bigdollar-butik ligget i Brønderslev. Men inden længe bliver det muligt for nordjyderne at handle kosmetik, husholdnings-, have- og boligudstyr til spotpriser i Frederikshavn.

Butikschef med rødder i Sæby
Den 36-årige Sæbypige, Jannie Pilgaard, kommer til at stå som chef for 12 fastansatte når den nyopførte butik slår dørene op i næste uge.
Jobbet som butikschef i Bigdollar er imidlertid ikke ukendt land for Jannie Pilgaard. Den nordjyske mor til tre kommer fra en tilsvarende stilling som butikschef i kædens butik i Brønderslev, hvor hun har arbejdet sig opad i graderne, siden hun i sin tid startede som salgsassistent i selv samme butik.
Det er ej heller første gang, Jannie arbejder i Frederikshavn. Hun er nemlig udlært og har arbejdet flere år i den tidligere legetøjsforretning Fætter BR, indtil butikkens lukning i 2018.
Det er derfor med stor glæde, at Jannie nu har fået mulighed for at komme tilbage til byen og at sætte sit helt eget aftryk på den nye Bigdollar-butik – og hun håber, kunderne vil tage rigtig godt imod butikken.

Stor åbningsfest
I disse timer lægges sidste hånd på den 3200 kvadratmeter store butik, som er opført ved siden af Lidl på Hjørringvej – og Jannie Pilgaard forsikrer, at butikken står helt klar når et brag af en åbningsfest løber af stablen fredag den 24. maj.
Hun lover samtidig, at det ikke kommer til at gå stille for sig, når den nye butik åbner dørene. Blandt meget andet vil en DJ sørge for feststemningen, ligesom borgmester Birgit S. Hansen lægger vejen forbi butikken. Derudover vil der være en gave til de første 200 kunder og en masse gode tilbud inde i butikken.

En kommentar til “Sæbypige lander jobbet som butikschef hos Bigdollar i Frederikshavn” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæbypige lander jobbet som butikschef hos Bigdollar i Frederikshavn”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbypige lander jobbet som butikschef hos Bigdollar i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger