Springteam Sæbys micro-gymnaster er Danmarks bedste

Springteam Sæbys micro-gymnaster er Danmarks bedste

14. maj 2024 - kl. 7:51 - af

De knokler og får sved på panden i Springteam Sæby. Både trænere og gymnaster har givet den max gas for at blive klar til konkurrencerne i denne sæson. Springteam Sæbys konkurrencehold stiller op i forskellige divisioner i Danmarksserien og Regionsrækken Vest, og i denne sæson har de tre micro-hold vist superflotte resultater i Regionsrækken efter konkurrencerne. Micro 3 blev nr. 6 i 2. division, mens Micro 2 blev nr. 3 og hev bronze hjem i 2. division. Micro 1 vandt 1. division og gentog bedriften fra sidste år, hvor de også fik guldmedaljer. Mini 1 og Mini 2 har også afsluttet deres konkurrencer. Mini 2 fik en 7. Plads i 1. division i Regionsrækken Vest, mens mini 1 fik en 1. plads i 4. division i Danmarksserien.

Mens konkurrenceholdene er på landevejen for at deltage i konkurrencerne eller i gang med at forberede sig til den kommende sæson og giver den gas med nye udfordrende spring og øvelser til rytmeserien, er breddeholdene også i fuld gang både i springhallen og i rytmesalen med at udvikle sig og ikke mindst have det supersjovt med leg og masser af god gymnastik.

Nu venter de afsluttede konkurrencer for Springteam Sæbys junior og seniorhold i Danmarksserien og Liga, som er den bedste række i Danmark.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springteam Sæbys micro-gymnaster er Danmarks bedste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger