Smuk og spændende ejendom med 7 ha jord i udkanten af Lyngså

Smuk og spændende ejendom med 7 ha jord i udkanten af Lyngså

12. maj 2024 - kl. 1:45 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til Østkystvejen 188 i det naturskønne Lyngså, et sandt paradis for natur- og hesteejere! Denne smukke ejendom strækker sig over 7 hektar jord og er en oase af muligheder og komfort.

Ved ankomsten vil du straks blive fortryllet af det rolige omgivelser og den naturlige skønhed, der omgiver dette hjem. Fra den velplejede ridebane til de rummelige græsfolde og de imponerende hestebokse er dette virkelig et sted, hvor hest og ejer kan trives i harmoni.

Ejendommen byder på en velindrettet bolig på 309 kvadratmeter, der er smagfuldt renoveret med sans for både stil og funktionalitet. I hjertet af hjemmet finder du et lyst og indbydende køkken/alrum, hvor familien kan samles og skabe minder. Det hvide køkken med rene linjer og synlige loftsbjælker tilføjer et strejf af elegance, mens den åbne forbindelse til den hyggelige opholdsstue skaber en indbydende atmosfære. Fra stuen er der adgang til en hyggelig overdækket terrasse mod syd, der helt naturligt inviterer til afslapning og udendørs samvær. På stueplan finder du også et lækkert badeværelse med stor bruser samt to store værelser og et rummeligt bryggers, der skaber en praktisk og organiseret hverdag.

Tag trappen op til første sal, hvor loft til kip og fine detaljer som troldtekt og synlige hanebånd skaber en stemningsfuld atmosfære. Her venter et stort repos, der kan bruges som ekstra stue og fører ud til en østvendt altan, perfekt til morgenkaffen med udsigt over det omkringliggende landskab. Derudover finder du to meget store værelser, der giver rigelig plads til hele familien.

Udebygningerne på ejendommen rummer en verden af muligheder med stald, lade, gildesal, værksted og masser af plads til andre aktiviteter. Uanset om du drømmer om at dyrke din hobby, arbejde med håndværk eller bare nyde det brede udvalg af faciliteter, er der noget for enhver smag. De smukke jordarealer der omfavner ejendommen besøges ofte af rådyr, dådyr og kronvildt, som man kan nyde synet af eller benytte området til jagt.

Ejendommen er desuden udstyret med et effektivt jordvarmeanlæg installeret i 2023, der sikrer lavt energiforbrug, og med et energimærke A2010 er miljøvenligheden i top. Gulvvarme i hele stueetagen giver en behagelig temperatur året rundt.

Velkommen til dit drømmehjem på Østkystvejen, hvor komfort, natur og stil forenes i perfekt harmoni.

Østkystvejen 188, Lyngså, 9300 Sæby

Pris: 2.995.000

Udbetaling: 150.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.975

Boligareal: 309 m2

Garage: 146 m2

Grundareal: 70.298 m2

Energiklasse: A2010

Link til home.dkhttps://home.dk/salg/landejendom/oestkystvejen-188-9300-saeby/sag-8100001198/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smuk og spændende ejendom med 7 ha jord i udkanten af Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger