Silas Rytter har høje forventninger til TCR-weekend på Jyllandsringen

Hvis planen holder, kommer Silas Rytter kun til at se konkurrenterne i bakspejlet på Jyllandsringen. Foto: Grippo

Silas Rytter har høje forventninger til TCR-weekend på Jyllandsringen

9. maj 2024 - kl. 5:06 - af

Den nordjyske racerkører kommer til anden afdeling af mesterskabet som førende i U25-mesterskabet og er klar til at jagte toppen af det generelle mesterskab.

For selvom årets første løb, der blev kørt på Padborg Park for halvanden uge siden, bestemt ikke var en fiasko, er den midtjyske racerbane alligevel bedre egnet til hans Hyundai i30N TCR-racer.

– Vi skal op og blande os i top 3 i weekenden, og det bør kunne lade sig gøre. Da vi trænede på Jyllandsringen havde vi rigtig god fart, så det er både håbet og forventningen, at vi kan være med der, lyder det stålsat fra den 18-årige sæbynit, der ikke er bange for at sætte ord på sine ambitioner:

– Jeg fører U25-mesterskabet, og der er ikke langt fra femtepladsen op til toppen i det generelle heller, så det hele står og falder med forberedelser, dagsform og en vis portion held. Vi skulle gerne tage hjem på søndag som førende i U25 og et par skridt tættere på toppen af det samlede mesterskab, siger han.

Ved siden af arbejdet bag rattet er der også andre opgaver på programmet i weekenden. Silas og lillebror Milan, der jagter mesterskabet i DS3 Cup-klassen, har inviteret et par gode håndfulde sponsorer til racerløb på banen, så de skal også snakkes med i løbet af søndagen:

– Nu har vi heldigvis dygtige mennesker til at tage sig af det praktiske, så vi kan nøjes med at hygge os med gæsterne og fortælle lidt røverhistorier fra racerbanen. Det bliver super fint, og jeg er sikker på at vi nok skal få givet dem en god dag, siger Silas Rytter.

Søndagens løb i TCR Denmark kan ses live på klassens Youtube-kanal.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Silas Rytter har høje forventninger til TCR-weekend på Jyllandsringen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger