Alle ældre i Sæby og omegn inviteres til populær pensionistfest

Alle ældre i Sæby og omegn inviteres til populær pensionistfest

8. maj 2024 - kl. 9:26 - af

Stor efterspørgsel gør, at Frederikshavn Kommunes arrangement ’70- og 75-års fødselsdag’ nu inviterer alle ældre i Sæby, Syvsten, Dybvad, Voerså, Lyngså, Østervrå og Præstbro til at deltage i en del af arrangementet. 

Onsdag 22. maj fra kl. 14.45-16.00 kan alle pensionister deltage i Frederikshavn Kommunes populære arrangement ’70- og 75-års fødselsdag’ i Syvstenhallen.

Kommunen har de senere år afholdt arrangementet i både Skagen, Sæby og Frederikshavn, og det er et tilbud til 70- og 75-årige. Men efterspørgslen på at deltage i arrangementet er så stor, at det nu er muligt for alle pensionister at deltage i sidste halvdel af arrangementet.

Arrangementet er en kombination af oplæg og stande, som deltagerne kan besøge. Her vil være stande med flere forskellige foreninger, biblioteket, Ældrerådet, Borgerservice, Frederikshavn Nærpoliti med flere.

Udvidet program for 70- og 75-årige

Alle 70- og 75-årige, der bor i Sæby, Syvsten, Dybvad, Voerså, Lyngså, Østervrå og Præstbro har fået en invitation til arrangementet i postkassen eller i eboks, hvor de skal tilmelde sig. Tilmeldingsfristen er 10. maj.

Programmet for de 70- og 75-årige begynder allerede kl. 13.00, og det indeholder oplæg om blandt andet digital fuldmagt, it-sikkerhed og forebyggende hjemmebesøg.

Formanden for Social- og Sundhedsudvalget Ole Rørbæk byder velkommen, og der er et musikindslag. Hertil serveres kaffe og kage. Arrangementet åbner for alle pensionister kl. 14.45.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alle ældre i Sæby og omegn inviteres til populær pensionistfest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger