15 medlemmer til generalforsamling hos Sæby Basketball Club

15 medlemmer til generalforsamling hos Sæby Basketball Club

23. april 2024 - kl. 8:15 - af

Sten Frederiksen blev som første punkt på dagsordenen, valgt som dirigent, da Sæby Basketball Club  afholdte generalforsamling.

Formand Henrik Hansen aflagde beretning for det forløbne år.
Han indledte med to vigtige ting 1. at vi som klub, igennem denne sæson har formået, at fastholde en stor del af de mange ungdomsspillere, som er kommet til Sæby Basketball Club det sidste år. 2. at vi som klub, har formået at vende et underskud til et overskud i regnskabet.

Turneringen er forløbet godt i både i senior- og ungdomsrækkerne Det havde dog også været ønskeligt at, klubben havde fået tildelt lidt flere hjemmestævner i Grand Prix turneringen (GP

Klubben råder over 8 ungdomshold, hvor 2 af disse er pigehold. Det ville være ønskeligt med lidt flere pigehold i klubben, oplyser formanden.
I seniorrækkerne klarer Herrer senior sig rigtig godt. Holdet trænes af Barjo Terzic`og består også denne sæson af spillere med både Liga og divisions erfaring, samt unge talentfulde spillere, og pt. ligger holdet da også i toppen af serien.

Der er blevet afholdt venskabs- stævne med Brønderslev Basketball Klub, med deltagelse af ungdomshold fra U9 til U17, fra begge klubber, en begivenhed som denne sæson blev udvidet til også et stævne i Sæby, samt et i Brønderslev ”traditionen tro” mellem jul og nytår.

Maj 2023, afviklede Klubben en intern ”Gators Camp” over to dage, med deltagelse af drenge og piger fra vores U11, U13 og U15 hold. Det var en kæmpe succes, hvor de 35 spillere fik trænet, deltaget i forskellige konkurrencer samt kampe. ”Campen” blev gennemført af egne trænere fra klubben. ”Campen” vil også blive gennemført i år med udvidelse med deltagelse af vores U9 spillere.

Deltagelse i DBBF`s repræsentantskabsmøde i sommer, hvor Lotte Damberg blev valgt ind i ”Spiller- og klubudviklingsudvalget”.

Havefesten blev sommeren 2023 afholdt i ikke det bedste vejr. Dog gav Havnefesten, som gennemføres i samarbejde af ”Sæby Bjærgning og Rednings Laug” Samt Sæby Basketball klub, gav et pænt stort overskud til Basketball klubben. En stor tak skal her lyde til alle nye som gamle hjælpere, som stillede op til dette arrangement. Håber mange også vil stille op, til at hjælpe med Havnefesten her til sommer, som bliver gennemført dagene 12, 13 og 14. juli.

Formanden sluttede af med at takke klubbens mange frivillige trænere og ledere, samt hjælpende forældre og sponsorere.

Beretningen blev taget til efterretning.

Kasserer Jens Peter Legaard fremlagde et flot regnskab. Det viste et stabilt medlemstal både i ungdomsafdelingen og hos seniorerne samt et overskud på driften på ca 20.000 kr.

Regnskabet blev enstemmigt vedtaget.

Der var genvalg til bestyrelsen til Sten Frederiksen, Jens Peter Legaard, Heine Damberg og Helle Guldbæk. Anders Kristensen valgt som supl. Bestyrelsen konstituerer sig på førstkommende best. møde
Revisor Anders Kristensen og revisorsupl. Jan Legaard

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '15 medlemmer til generalforsamling hos Sæby Basketball Club' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger