I år sigter Silas Rytter mod den absolutte TCR-top

Foto: Niklas Majgaard

I år sigter Silas Rytter mod den absolutte TCR-top

22. april 2024 - kl. 10:31 - af

Efter bare én sæson i toppen af dansk motorsport føler Silas Rytter sig så godt klædt på, at han vil udfordre de etablerede kørere i mesterskabet. Der skal pokaler med hjem til Sæby.

– Sidste år var et læringsår, men allerede i min anden løbsweekend kom jeg hjem som generel vinder. Jeg fik lært en masse og blev mere stabil over sæsonen, så i år er jeg klar til at gå målrettet efter topplaceringerne, siger Silas Rytter, som også ser forbedringer internt hos Insight Racing:

– Vi havde en fed sæson sidste år, og jeg kan se at teamet har knoklet hen over vinteren for at stå endnu stærkere. Det har også vist sig på de testdage, vi har været til, hvor jeg har kørt hurtigere end nogensinde før. Så det er svært ikke at være lidt optimistisk, siger den 18-årige sæbynit.

Weekendens sæsonpremiere bliver på én af de baner, som ligger godt til Silas og hans Hyundai i30N TCR. Derfor tør han godt tro på et godt resultat:

– Padborg Park var én af mine stærke baner sidste år, så jeg skal køre mig op i top 3. Så vil jeg være tilfreds! Jeg ved, at der er nogle stærke konkurrenter derude, og jeg kommer til at holde tungen lige i munden, hvis det skal lykkes, men jeg tror på at det er realistisk, siger Silas Rytter.

Årets første løb i TCR Denmark kan følges live på TCR Denmarks Youtube-kanal

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I år sigter Silas Rytter mod den absolutte TCR-top' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger