Kommunal markedsføringsaftale med Springteam Sæby

Kommunal markedsføringsaftale med Springteam Sæby

15. april 2024 - kl. 7:47 - af

Springteam Sæby har for sæsonen 2024-2025 ansøgt Frederikshavn Kommune om indgåelse af markedsføringsaftale til Springteam Sæbys seniormix, der er placeret i landets bedste række. I den forgange sæson har kommunen ydet markedsføringstilskud på 25.000 kr. til Springteam Sæby.

Springteam Sæby oplyser, at der afholdes 4 årlige konkurrencer, som består af jysk/fynsk mesterskab, to runder i den landsdækkende konkurrence og endelig en Finale 4. Springteam Sæby har i denne sæson vundet det jysk/fynske mesterskab og deltager i den kommende tid i den landsdækkende konkurrence mod 7 andre hold.

Tilskuerantallet til konkurrencerne ligger typisk på mellem 800-1.000 tilskuere. Konkurrencerne livestreames på GymDanmarks portal.

Kommunen bliver ved indgåelse af en markedsføringsaftale synliggjort på dragter og andre synlige effekter samt på hjemmesiden, Facebook, i stævneannoncer m.v.

Klubben ansøger om indgåelse af en markedsføringsaftale på 75.000 kr. for sæsonen til udvikling af klubbens elitesatsning samt til fortsat udvikling af Sæby som kraftcenter for TeamGym i Nordjylland.

Markedsføringstilskud til eliteidræt gives med baggrund i den markedsføringsmæssige værdi for kommunen og vurderes på baggrund af publikumsinteresse og eksponering i medierne – primært TV, men også omtale i radio, aviser og andre medier og afgøres af Økonomiudvalget.

I 2024 er der i budgettet afsat 1.110.310 kr. til markedsføringstilskud til eliteidræt.

Direktionssekretariatet indstiller forud for Økonomiudvalgets næste møde den 17. april, at der indgås en markedsføringsaftale på 25.000 kr. med Springteam Sæby med modydelser som anført.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunal markedsføringsaftale med Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger