Naturvandring med Kræftens Bekæmpelse i Nymølle den 2. maj

Naturvandring med Kræftens Bekæmpelse i Nymølle den 2. maj

14. april 2024 - kl. 8:10 - af

Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn kommune og naturvejleder Bo Storm, arrangerer igen den årlige naturvandring torsdag den 2. maj. Denne gang går turen til Nymølle ved Østervrå.

Natur og kulturformidling
I Kræftens Bekæmpelse er de taknemlige for, at Bo Storm har hjerte for kræftsagen og stiller sig til rådighed for foreningen år efter år. Foreningen har nu igennem mange år besøgt flotte naturområder i Sæby og omegn sammen med Bo, som er en fortrinlig fortæller, med en bred viden, som alle nyder at opleve. Kræftens Bekæmpelse ser derfor frem til en skøn aften med forhåbentligt gode oplevelser.
Bo Storm vil på turen fortælle om Nymølles natur, landskabets tilblivelse og sikkert også en skrøne eller to om den spændende kulturhistorie området gemmer på. Her siges, at Ellefolket gemmer sig imellem bregnerne, så hvem ved, om deltagerne på turen får dem at se?

Nymølle – en smuk og upoleret perle i Nordjylland
Nymølle er en perle i Vendsyssel. Et naturområde med rig mangfoldighed. Nymølle bæk er kendt for sit rene kildevand og ørreder. I landskabet findes røde elletræer og ellesumpe, bøgetræer med 30 stammer, orkideer, enebær, lyng, urter og andre bær – og så ser man her kreaturer græsse på markerne lige ved. Nymølle er en rig og uspoleret natur. Man bliver helt betaget af den fantastiske udsigt ud over bakkerne – og det er derfor ikke uden grund, at man her taler om et af de flotteste naturområder i Nordjylland.

Fællessang, hyggesnak, brød og kaffe
Efter en stille og hyggelig gåtur, indbydes alle til en hyggestund med fællessang og Kræftens Bekæmpelse vil sælge kaffe og brød til fordel for foreningens arbejde.

Alle mødes på parkeringspladsen, Nymøllevej 4, Østervrå kl. 19.00 til en forhåbentlig dejlig aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturvandring med Kræftens Bekæmpelse i Nymølle den 2. maj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger