Sommerhus i 3. klitrække i Lyngså – gode indtjeningsmuligheder via udlejning

Sommerhus i 3. klitrække i Lyngså – gode indtjeningsmuligheder via udlejning

13. april 2024 - kl. 1:14 - af

Mæglerhuset Sæby: Sigridsvej 6 i Lyngså byder velkommen til et charmerende sommerhus, placeret i den attraktive tredje klitrække i Sønderklit, hvor du er omgivet af den storslåede danske natur og har kort afstand til det smukke Kattegat – faktisk kun 75 meter fra sommerhuset. Dette sommerhus repræsenterer den perfekte flugt fra hverdagens travlhed, hvor du kan finde ro, nyde naturen og samle familien.

Sommerhuset byder på en veludtænkt indretning med fire dejlige og store værelser, hvilket gør det ideelt for både familieferier og som en attraktiv udlejningsejendom. Det rummelige badeværelse er udstyret med både bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler for optimal bekvemmelighed, og et separat gæstetoilet sikrer ekstra komfort for dig og dine gæster. Entréen fører ind til husets hjerte, det åbne køkken og stue, hvor familien kan samles om måltiderne eller ved brændeovnen, der tilføjer ekstra hygge på kølige aftener.

Med en tilbygning fra både 2019 og 2021 er værelserne blevet udvidet, hvilket giver ekstra plads og luftighed i hele huset. Det moderne køkken fra 2020 er udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede lækre måltider. Sommerhuset er også teknisk opdateret med en ny el-måler, et nedsivningsanlæg fra 2019, fibernet fra Norlys samt tysk parabol-tv, hvilket sikrer, at du ikke går glip af nutidens bekvemmeligheder. Der er gulvvarme i værelserne i tilbygningen fra 2019 samt badeværelset og entré.

Udendørs inviterer den 85 kvm store sydvendte terrasse med pæn belægning til solrige dage og afslappende aftener. Her kan du grille, solbade eller blot nyde den rolige atmosfære med familie og venner.

Dette sommerhus er ikke blot en bolig, men en mulighed for at eje et stykke af Danmarks skønne strand- og klitlandskab. Med gode udlejningsmuligheder repræsenterer Sigridsvej 6 en attraktiv investering eller et fristed for dem, der søger ro og nærhed til naturen. Oplev selv charmen og mulighederne ved dette unikke sommerhus ved at booke en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Sigridsvej 6, Lyngså, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000379

Type: Sommerhus

Boligareal: 123 kvm2

Grundareal: 912 Kvm2

Rum: 6

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1967

Pris: 2.095.000,-

Ejerudgifter: 1850 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerhus i 3. klitrække i Lyngså - gode indtjeningsmuligheder via udlejning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger