Karsten Thomsen (A): Samarbejde

Karsten Thomsen (A): Samarbejde

6. april 2024 - kl. 11:33 - af

Venstre meddelte kort efter sidste valg, at de ville være en fri opposition, og så gik de fra konstitueringsaftalen med os andre. Det bestemmer de selv.

Men der er heldigvis ting, vi samarbejder om. Det er i langt de fleste sager i udvalgene. Og det er de vedtagne budgetter for kommunen, og så er det på gruppeformandsmøder, hvor alle partier deltager, og hvor stort og småt  vendes, og der er en bordrunde på hvert møde, hvor hvert parti bliver spurgt, om der er noget de ønsker at sige/ønsker bedre.

Jeg er tidligere tillidsmand på slagteriet. Jeg kender til, at der er forskellige syn på sagerne, og at vi skal ende med at finde en løsning. Sådan er det faktisk også i politik.

Tonen kan være hård, men vi skal samarbejde. Det er vi altså mange, der indbyder til.

Jeg vil ønske, Venstre kunne tage i mod den indbydelse i højere grad selv som fri opposition. Det er nu en gang, det vi kommer længst med og det er nok den måde, hvor Venstre kommer længst med deres fem mandater.

Det er ikke det samme som, at Venstre skal rette ind og ikke være Venstre. Det er faktisk det modsatte. Det er for at være rundt om det bord, hvor det bedste argument vinder. For det gør det uanset partifarve.

Og jeg bliver tit sagt til, at A jo bare kan bruge vores flertal. Det gør vi ikke bare. Vi samarbejder med de andre partier, hvis de vil, og det er ikke noget med en slagterkniv for struben.

Vi andre står klar til at samarbejde.

Gruppeformand

Karsten Thomsen, A

2 kommentarer til “Karsten Thomsen (A): Samarbejde” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Karsten Thomsen (A): Samarbejde”

  • Bent Jørgen Larsen

    Er meget glad for, at mine to naboer Karsten og John begge vil samarbejdet. Dette ville være træls at skulle stå ude på hjørnet for at holde dem adskilt. Spøg til side. Det er da en kamikaze kurs Venstre har valgt. Tror de for alvor på,at de 5 nuværende mandater bliver vekslet til et absolut flertal ved næste valg? Med den konfrontatoriske stil Venstre lægger for dagen her, lever de hvert fald ikke op til “Fonuft på nordjysk”, som er folketingsmedlem Preben Bang Henriksens slogan. Det vælgerne ønsker, er politikere der samarbejder, ikke politikere. der slås.

  • Venstre har, som jeg har forstået det, sagt, at man først vil have rede på, hvad der er op og ned i “havnesagen”, inden de konkluderer.

    Det synes jeg da er redeligt.

    At man stiller spørgsmål til også andre forhold er vel kun naturligt, når man er i opposition.

    Det er da ikke ensbetydende med, at man ikke vil samarbejde.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karsten Thomsen (A): Samarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger