VEB’s danske mestre snublede i DM-semifinalen

Frederikke Østergaard var tæt på en overraskende sejr over Kristin Kuuba.

VEB’s danske mestre snublede i DM-semifinalen

3. april 2024 - kl. 7:55 - af

Vendsyssel Elite Badmintons dobbelte forsvarende danske mestre tabte tirsdag aften 2-5 til Skovshoved i DM-semifinalen på Krøyersvej i Skovshoved. Dermed skal VEB spille om bronze hjemme mod Team Skælskør-Slagelse, der i den anden semifinale tabte 1-5 til Højbjerg/Via Biler.

– Jeg er skuffet. For at vinde i Skovshoved skal alle spillere ramme topniveauet, og det gjorde vi ikke i aften, sagde en slukøret VEB-cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

VEB håbede på sejre i begge mixeddoubler, som indledte kampen. Cheryl Seinen/Robin Tabeling vandt planmæssigt 21/13, 20/22, 21/12 over Sara Lundgaard/Mikkel Mikkelsen, men Debora Jille/Julien Maio tabte 17/21, 15/21 til Mette Poulsen/Joel Eipe.

Mere ventet var det, at Victor Svendsen tabte til Mads Christophersen, men 15/21, 17/21 indikerer, at VEB-spilleren var lidt længere fra sejren end håbet.

Det blev også 3-1 til hjemmeholdet, da Line Christophersen besejrede Kirsty Gilmour med 21/12, 21/15. Skotten ramte ikke det niveau, hun plejer.

I anden damesingle var VEB’s Frederikke Østergaard undertippet mod esteren Kristin Kuuba, men momentum i kampen var tæt på at svinge over på VEB’s banehalvdel, da VEB-spilleren havde matchbold i andet sæt ved stillingen 21/20. Desværre tabte hun 21/17, 21/23, 16/21.

I stedet for 3-2 var stillingen nu 4-1 til Skovshoved.

Cheryl Seinen/Debora Jille reducerede til 4-2 med en sejr på 21/14, 21/17 over Mette Poulsen/Sara Lundgaard.

Semifinalen blev afgjort, da Lasse Mølhede/Julien Maio tabte 18/21, 18/21 til Daniel Lundgaard/Joel Eipe – igen et nederlag, som set med VEB-briller var skuffende.

– Det bedste hold vandt i aften, og det var desværre ikke os. Nu vil vi slutte sæsonen med en bronzemedalje på hjemmebane, udtaler Allan Kolbro Nielsen.

Bronzekampen spilles som udgangspunkt tirsdag 7. maj i Arena Nord, men VEB håber, at de to klubber får lov til at fremrykke kampen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB’s danske mestre snublede i DM-semifinalen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger