Årets fartvåben blev præsenteret hos Autoteknika

Årets fartvåben blev præsenteret hos Autoteknika

27. marts 2024 - kl. 5:40 - af

Milan og Silas Rytter viste racerbiler og ambitioner frem ved årets første sponsorarrangement i samarbejde med Autoteknika Leasing i Hjørring.

Selvom der for begge brødre er tale om en gentagelse af sidste sæson, er der sket meget bag scenen i vinterens løb. For Silas Rytter betyder anden sæson i dansk motorsports topklasse, TCR Denmark, at jagten går ind på mesterskabstitlen:

– Jeg fik en virkelig god sæson sidste år, hvor jeg kæmpede med om sejren blandt U25-kørerne helt frem til sidste løb, og med min samlede sejr på Ring Djursland fik både jeg selv og drengene ved Insight Racing vist, at vi kunne være med i den gode ende. Nu skal vi være med i den gode ende hver gang, og det er jeg faktisk ikke i tvivl om at vi kan, siger storebror Rytter, mens også Milan har store håb for sæsonen i DS3 Cup:

– Det var en udfordrende sæson sidste år. Min første sæson i bil startede med et uheld, men på trods af en række tekniske vanskeligheder beviste jeg hver gang, at jeg havde farten og teknikken med mig. I år handler det om at undgå defekter og så køre med om mesterskabet – og det bliver kun bedre af, at der er en del unge kørere til at kæmpe med om det, siger Milan.

Teamchef for Insight Racing, Martin Jensen, havde også taget turen til Vendsyssel for at fortælle om planerne for sæsonen. Der var både positive bemærkninger og høje forventninger til begge kørere, som håber at kunne bruge 2024-sæsonen som afsæt til næste sportslige niveau.

Der blev også tid til en rundvisning i Autoteknika Leasings imponerende lokaler, hvor en hel række af sportsvogne i mere eller mindre opnåelig grad stod opstillet. Det gav mulighed for en god snak om drømmebiler blandt gæsterne. Bestemt en god måde at tage hul på en ny sæson.

– Det var en god oplevelse at få samlet hele holdet omkring os og bruge nogle timer sammen på at snakke om racerløb, få lidt god mad og lade op til sæsonstart. En stor tak også til Mads Melin fra Echo Event, som har hjulpet til med at stable arrangementet på benene – og som også kommer til at hjælpe med vores arrangementer på banerne i år. Det bliver i lige så høj kvalitet som det, vi leverer på banen, lover Silas Rytter.

Om fjorten dage tages der hul på sæsonen med første testdag på Padborg Park, inden sæsonens første løb køres den sidste weekend i april.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets fartvåben blev præsenteret hos Autoteknika' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger