Ny centerchef klar til at bringe styrkepositioner mere i spil

Ny centerchef klar til at bringe styrkepositioner mere i spil

4. marts 2024 - kl. 13:48 - af

Steen Lindgaard er ny chef for Center for Kultur og Borgerservice. Han kommer med mere end 20 års ledelseserfaring – senest som kulturchef i Viborg Kommune.

Gennem mere end 20 år har 52-årige Steen Lindgaard beskæftiget sig med ledelse. De seneste 10 har han været kulturchef i Viborg Kommune. Han fik sin første ledelseserfaring som pædagogisk konsulent med souscheffunktion i Frederikshavn Kommunale Musikskole tilbage i 2001-2002. Nu vender han tilbage i stillingen som centerchef for Kultur og Borgerservice.

– Steen vender tilbage til Frederikshavn med mange års ledelseserfaring og viden, som han kan bringe i spil i vores kommune. Han er nysgerrig på os, og jeg ser frem til, at han kommer med nye bud på, hvordan Kultur og Borgerservice kan bidrage til at løfte velfærdsområderne i kommunen bedre, siger Lone Becker Kjærgaard, direktør i Frederikshavn Kommune.

Steen Lindgaard er særligt optaget af at finde nye veje til, hvordan kultursektoren kan spille med langt ind på banen for traditionelle kommunale velfærdsløsninger indenfor uddannelse og læring, beskæftigelse og sundhed.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på ledelsesopgaven i Center for Kultur og Borgerservice. Målsætningen for mig er, at jeg med min baggrund og erfaring kan bidrage til at skabe endnu bedre oplevet kommunal service for borgerne, endnu bedre sammenhænge på tværs – og ikke mindst at bringe kommunens mange styrkepositioner på kultur- og fritidsområdet endnu mere i spil, siger Steen Lindgaard.

I mange år har Steen Lindgaard pendlet mod syd fra familiens hjem i Tranum. Efter påske går turen mod nordøst for at tage fat i arbejdet som centerchef for Kultur og Borgerservice i Frederikshavn Kommune.

Steen Lindgaard er gift og har voksne børn – heriblandt en enkelt hjemmeboende gymnasiast.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny centerchef klar til at bringe styrkepositioner mere i spil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger