Lyngså boldklub satser på oldboys

Lyngså boldklub satser på oldboys

1. marts 2024 - kl. 8:17 - af

Lørdag den 9. marts kl. 13.30 er der standerhejsning i Lyngså boldklub. Der vil være en let omgang fodboldtræning inden den står på varm suppe i klubhuset.

I efteråret 2023 måtte Lyngså Boldklub trække klubbens eneste fodboldhold fra serie 5, da de i en længere periode havde døjet med at stille hold. Igennem de sidste 2-3 år har Lyngså boldklub i høj grad baseret klubbens eneste fodboldhold på herboende Rumænere, som har været klubben til stor hjælp.

Lyngså Boldklub har igennem mange år været udfordret, med mangel på især yngre spillere, og i takt med at de ældste faldt fra, er der ikke kommet nye til i den anden ende. Dette efterlader klubben i en situation hvor der er en hel del nuværende og tidligere spillere på over fyrre, og af den grund faldt det helt naturligt at tænke grand oldboys frem for serie fodbold, så i vinterperioden har man arbejdet på at få tilmeldt et hold i Vendelboernes private fodboldturnering, hvilket nu er lykkedes.

Flere af klubbens tidligere spillere har igen fundet støvlerne frem, for at støtte op om klubbens nye tiltag, og dermed sikre fodbolden i Lyngså Boldklub. Ikke mindst lokalrivalerne fra Voerså har bakket op om Lyngsås nye hold med hele 11 tilkendegivelser om at de vil hjælpe til på holdet i det omfang der måtte være brug for det. Lyngså Boldklub er meget beæret over den store opbakning, hvor ikke mindre end 32 spillere har meldt sig helt eller delvist klar til at spille på holdet. Aldersmæssigt ligger vi på 38 – 62 år.

Kampene kommer til at ligge fast mandag aften, og boldklubben håber nu at der igen vil komme tilskuere på lægterne, nu hvor det er de gamle kendinge som løber rundt på banen. Skulle der være nogle derude som ikke er blevet spurgt, og som gerne vil være med på holdet, så mød blot op til standerhejsningen lørdag den 9. marts kl. 13.30, eller kontakt formand René Madsen på 20482835. Lyngså Boldklub vil gerne have så mange som muligt med ind over holdet, da der jo gerne skulle være plads til at man kan stå over.

Det eneste krav er at man er fyldt 38 år for at kunne være med på grandoldboysholdet.

Standerhejsningen bliver årets eneste træning, så gå ikke glip af den.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså boldklub satser på oldboys' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger