Ansøgninger om økonomisk støtte fra de frie midler

Ansøgninger om økonomisk støtte fra de frie midler

1. marts 2024 - kl. 10:01 - af

Politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget skal på deres møde den 5. marts forholde sig til ansøgninger om økonomisk støtte fra ”de frie midler”. Der er 381.510 kr. i puljen til uddeling i 2024. Dette er den første af fire uddelingsrunder. Der søges om i alt 203.300 kr. Følges anbefalingerne fra den kommunale administration, uddeles 15.000 kr.

De frie midler kan støtte:

  • oplevelses- eller vidensøkonomiske målsætninger
  • vækst- og talentlagsfremmende projekter
  • fagligt og kunstnerisk inkluderende projekter
  • inkluderende projekter
  • synliggørende og banebrydende projekter
  • særlige børnekulturelle aktiviteter
  • folkelige kulturelle aktiviteter

Ventilen og dirigent i Skagen kan forvente støtte

Idrætssamvirket i Frederikshavn kommune søger om 10.000 kr. til afholdelse af hyldestarrangement for unge atleter og trænere 8. marts i Frederikshavn. Den kommunale administration anbefaler, at ansøgningen ikke imødekommes med baggrund i, at Frederikshavn Kommune selv afholder frivillighedsfejring.

”Sano” søger om 118.300 kr. til omkostninger i forbindelse med afholdelse af Sæby Festival i august 2024. Sano søgte i 4. kvartal 2023 de frie midler om støtte til forskellige aktiviteter i Sæby i forbindelse med Sæbys 500-års Købstadsjubilæum. Blandt de planlagte aktiviteter var afholdelse af Sæby Festival 2024. Udvalget valgte at øremærke 22.500 kr. i støtte til Kunst- og kultursaloner og dermed ikke at støtte de øvrige aktiviteter. På baggrund heraf anbefaler administrationen, at ansøgningen ikke imødekommes.

Skagen Musik- og Teaterforening af 1944 søger om 10.000 kr. til udgift til dirigent i forbindelse med koncert med Aalborg Symfoniorkester den 22. august i Skagen Kirke. Administrationen anbefaler, at arrangementet støttes med 7.500 kr.

”Toppen af Danmark” søger om 50.000 kr. til afholdelse af Sankthansaften på Sønderstrand Skagen. Administrationen anbefaler, at ansøgningen ikke imødekommes.

”Ventilen” i Frederikshavn søger om 15.000 kr. til aktiviteter med unge. Administrationen anbefaler, at ansøgningen støttes med 7.500 kr., da det dækker de omkostninger i budgettet, der vedrører aktiviteter.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ansøgninger om økonomisk støtte fra de frie midler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger