Cirkus Mascot gæster Dybvad-hallen

Foto: Cirkus Mascot

Cirkus Mascot gæster Dybvad-hallen

26. februar 2024 - kl. 11:16 - af

Der er garanti for masser af sjov og underholdning for alle aldre, når Cirkus Mascot kommer til byen med forestillingen ”Oppe på dupperne”. Med balancekunst, klovnerier, grise, geder og ponyer er der noget for enhver smag, når hele Danmarks familiecirkus for 31. gang drager på landevejen.

Garanti for varme og komfort
Efter corona-epidemien skiftede Circus Mascot cirkusteltet ud med lokale sportshaller rundt omkring i det ganske danske land. Herved er der garanti for en behagelig temperatur og komfort – uanset vejret.
Forestillingerne er lige så indholdsrige og underholdende som de altid har været. Eneste ændring er, at der nu er bedre udsyn – uden de master og stormstænger, som normalt findes i et cirkustelt. Derudover er der mere plads til både kørestole og barnevogne samt bedre toiletforhold.

Forestilling i Dybvad
Årets turné skydes i gang den 22. marts og flere nordjyske byer kan se frem til et besøg fra det underholdende familiecirkus.
Den 1. april kl. 15.00 kommer Cirkus Mascot til Dybvad-hallen. Derudover gæster cirkusset også Sindal, Skagen, Dronninglund, Hjallerup og en række andre nordjyske byer.

Hele turnéplanen kan ses på Cirkus Mascot´s hjemmeside, www.cirkus-mascot.dk, hvor der løbende tilføjes nye byer. Samme sted kan billetter til forestillingerne købes. Men skynd dig – for der er rift om billetterne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Mascot gæster Dybvad-hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger