Sæby Spektrum & Hostel melder fuldt booket til årets Rødspætte Cup

Sæby Spektrum & Hostel melder fuldt booket til årets Rødspætte Cup

21. februar 2024 - kl. 11:27 - af

Den 28. marts – 1. april afholdes Rødspætte Cup i Frederikshavn og i den forbindelse vil både Frederikshavn og Sæby blive besøgt af en masse unge sportsfolk og deres forældre.

Danmarks største håndboldturnering for ungdomsspillere
Rødspætte Cup afholdes hvert år i påsken og de ca. 4500 spillere, forældre og ledere bringer en masse liv til Frederikshavn, de omkringliggende byer og overnatningssteder.
Hos Sæby Spektrum & Hostel ser man meget frem til årets Rødspætte Cup, da turneringen er med til at skyde sæsonen igang – og igen i år kan de melde fuldt booket når turneringen løber af stablen.

Travl juli måned
Det er ikke kun i påsken, Sæby Spektrum & Hostel er fuldt belagt. Ifølge Mette Marie Larsen fra Sæby Spektrum & Hostel, vil de henover sommeren have en masse overnattende gæster i forbindelse med diverse sportsarrangementer og -turneringer. Især i juli er der godt booket op, da Cup nr. 1, Dana Cup og Dronninglund Cup alle afholdes i denne måned.
Mange af de besøgende er, ifølge Mette Marie, gengangere, som kender Sæby godt og er gode til at bruge byens butikker, aktiviteter og spisesteder. Især butikkerne i gåafstand fra Sæby Spektrum & Hostel bliver flittigt besøgt af de unge spillere.

Skoler bruges til overnattende gæster
Udover de traditionelle overnatningssteder, bliver Sæbys skoler ligeledes brugt til at huse overnattende gæster i sommerferien – og Mette Marie Larsen er sikker på at Sæby vil summe af liv i påsken og henover sommeren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Spektrum & Hostel melder fuldt booket til årets Rødspætte Cup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger