Feriehusmesse i Sæby Spektrum

Feriehusmesse i Sæby Spektrum

21. februar 2024 - kl. 6:33 - af

Det handler om din sommerhusinvestering, om at optimere din indtjening og de økonomiske fordele. Vil du gøre noget godt for dig selv og for lokalområdet, så start her:

Feriehusbranchen inviterer nu private feriehusejere og potentielle investorer til en temadag og dialog for at forvandle deres sommerhuse til indbringende investeringer.
Feriehusmessen er arrangeret af fem førende udlejningsbureauer (Dancenter, Toppen af Danmark, Novasol, Sol & Strand og Feriepartner) med støtte fra Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune, OG afholdes i Sæby Spektrum lørdag den 23. marts fra kl. 10:00 til 13:00. Adgangen er gratis for alle tilmeldte.

De danske sommerhuse er en national skat, og vores kommune har en rigdom af vidunderlige feriehuse, men vi mangler flere til udlejning. Flere feriehuse tiltrækker flere turister, hvilket har en positiv indflydelse på jobskabelse, lokal udvikling og derigennem også huspriserne. Valutakurserne har ændret gæsternes præferencer: Tidligere var Vestkysten favoritten, men i de senere år har Østkysten vundet popularitet på grund af lavere priser, det skaber vækstpotentiale for vores område. Turister i sommerhusene skaber indtægter, jobs og positive udvikling i lokalområdet, og det starter med det enkelte sommerhus (og dettes ejer).

Der findes ca. 4500 sommerhuse i Frederikshavn Kommune, og i øjeblikket er under 1/3 af alle danske sommerhuse ikke tilgængelige for udlejning.

På feriehusmessen sættes fokus på investeringen i sommerhuse, herunder den skattefordelsagtige indtægtskilde, der kan dække reparationer, forbedringer og drift af dit sommerhus. Derudover er der indlæg om bæredygtighed, og relevant viden for dig som feriehusejer, – sammen med mulighed for dialog med feriehusudlejerne, der står klar til en snak om dit sommerhus og hvor du får udbetalt 60-70% af lejeindtægten.
Herudover præsenteres relevante udstillere med mulighed for faglig sparring og spændende konkurrencer.

Program for messen

  • Velkomst af borgmester Birgit Hansen
  • Oplæg fra statsaut. revisor Tommy Andersen om investering i sommerhuse
  • Feriehusudlejernes brancheforening deler viden om bæredygtighed i sommerhuse, ny planlov og affaldsdirektiver
  • Konferencier Ulla Mosich, Formand Toppen af Danmark
  • Kl. 11:00 åbner messen, og efter 2 timer takker vi af for i dag.

For yderligere information og tilmelding, besøg Feriehusmessen på Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61556630369905 eller gå direkte til Tilmeldingslinket her: https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/321/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Feriehusmesse i Sæby Spektrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger