Debatperiode med forslag og idéer om Østervrå Idræts- og Kulturhus

Debatperiode med forslag og idéer om Østervrå Idræts- og Kulturhus

1. februar 2024 - kl. 8:05 - af

På Frederikshavn Kommunes hjemmeside er der nu lagt materiale op om offentlig debatperiode til og med den 23. februar 2024 vedr. idéer og forslag til Østervrå Idræts- og Kulturhus.

Frederikshavn Kommunes Plan- og Miljøudvalg har på møde den 15. januar vedtaget at igangsætte en for-offentlighedsfase med mulighed for at bidrage med idéer og synspunkter.

Østervrå Idræts- og Kulturcenter anmoder om, at der igangsættes ny planlægning, som skal muliggøre et nyt sogne- og kulturhus samt overnatningsmuligheder for brugere af Hærvejen.

Der ønskes ændret planlægning for et areal på samlet ca. 18.400 m², som dækker over tre matrikler. Den selvejende institution ”Østervrå Idræts-og Kulturcenter” ejer to af matriklerne på 9778 m² og 341 m2. Matriklerne er i dag omfattet af planlægning, som muliggør et parkeringsareal samt bebyggelse, der bl.a. anvendes til idrætshal, svømmehal, cafeteria, motionscenter, bibliotek og kulturhus.

Kommunen ejer den tredje matrikel i projektarealet, der udgør i alt ca. 8.300 m² og i dag anvendes som fodboldbane / stadion samt multibane.

Projektet kræver ny planlægning og ændring af eksisterende kommuneplanramme. Inden der udarbejdes egentlige planforslag, ønsker Plan- og Miljøudvalget at indkalde idéer og synspunkter til den forestående planlægning. I den forbindelse er der udarbejdet et debatoplæg, hvor projektet er beskrevet. Oplægget beskriver også planprocessen efter for-offentlighedsfasen.

Link, hvor der kan læses mere om projektet og ses kortmateriale: https://frederikshavn.viewer.dkplan.niras.dk/plan/104#/

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatperiode med forslag og idéer om Østervrå Idræts- og Kulturhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger