Ny gruppeformand i Venstre

Ny gruppeformand i Venstre

6. december 2023 - kl. 7:45 - af

Tirsdag har Venstre i Frederikshavn byråd enstemmigt peget på Thomas Jørgensen som ny gruppeformand. Udnævnelsen af ny gruppeformand var nødvendigt, da den hidtidige gruppeformand, Peter Sørensen, højst overraskende valgte at udtræde af Venstres byrådsgruppe.

”Vi er alle overraskede over Peters beslutning og mindst lige så forundrede over og kede af måden, det sker på. Resten af byrådsgruppen havde en opfattelse af, at vi fulgte en plan”, siger den nye gruppeformand.

På Venstres gruppemøde var der enighed om at følge den lagte plan og fortsætte arbejdet med at sætte en borgerlig dagsorden. I denne forbindelse fremhæver gruppen, at der i Venstre er højt til loftet og respekt for hinandens meninger. Efter tirsdagens møde har Venstres byrådsgruppe lovet hinanden at se fremad og bygge videre på det gode samarbejde mellem gruppens resterende medlemmer.

Gruppen vil nu samles om den nye formand, men samtidig udnytte muligheden for, at hvert enkelt gruppemedlem i højere grad kan komme til orde såvel internt som eksternt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny gruppeformand i Venstre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger