Sæbygaard dannede rammen om Købmands Thomsen butik

Sæbygaard dannede rammen om Købmands Thomsen butik

4. december 2023 - kl. 11:27 - af

Julen er virkelig kærlighedens og glædens fest, selv hos købmand Thomsen bankede amorinerne på søndag eftermiddag på Sæbygaard Slot.
Der var besøg af Figaros og den charmerende trio købmand, post og konsulent fik os alle i julestemning, fortæller Erik Salling.

I en udsolgt forestilling oplevede vi en musikalsk julekomedie for det voksne publikum, inspireret af tidens toner, radioudsendelser, blade og aviser fra 1968.

Hans Dueholm spillede købmand Thomsen, hvis forretning lider under det ny supermarkeds moderne markedsførings-metoder og ikke mindst hans egne gammeldags ditto.

Banken havde netop krævet et stort lån indfriet inden d. 24. december, så konkursen truer. Men hjælpen er på vej i form af konsulent A. Nissen.

Den skønne og charmerende A. Nissen fik den lidt gammeldags Rudolf Thomsen gjort blød som mør og kærligheden sejrede til sidst.

Sange som Dyrtidsvisen (der er lagt på silden og der er lagt på silden), Jeg så julemanden kysse mor, Sikken voldsom trængsel og alarm, Fordum var der fred på gaden og Nu har vi altså jul igen fletter sig ind i den muntre handling.

Publikum sang med på julesangene og der var masser af glade smil, medens der blev serveret æbleskiver og kaffe til en snak om alt mellem forestillingen, kærlighed og livet generelt. Tak fra bestyrelsen i Frederikshavn Teaterforening – nu holder vi juleferie og glæder os så meget til at vi blænder op for det store Nytårsbraget i januar med Operettekompagniet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygaard dannede rammen om Købmands Thomsen butik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger