Trigon leder børnefamilier som lever under trængte økonomiske kår

Trigon leder børnefamilier som lever under trængte økonomiske kår

3. december 2023 - kl. 1:59 - af

”Tak er et fattigt ord… men det er vist det bedste og eneste ord, der kan beskrive den følelse vi sidder med.” Sådan starter et brev som A/S Trigon modtog, efter de 5 familier havde været på forlænget weekend i Lille Skagen.

Entreprenørvirksomheden A/S Trigon udlover igen i år julegaver til 5 trængte børnefamilier. Sidste år lød gaven på et forlænget weekendophold i Lille Skagen, og det blev taget så godt imod, at virksomheden gentager succesen igen i år.

”Sidste år fik vi at mærke hvor stor en forskel vi kunne gøre for de her familier gennem vores håndsrækning. Julen skal være en god tid, men for mange børnefamilier er den også forbundet med mange økonomiske bekymringer. Dem vil vi gerne lette lidt, ved at give dem den her ekstra gave, som de kan lægge under juletræet.” Fortæller A/S Trigons Administrerende direktør Mikkel Mørk Westergaard.

Denne gang har A/S Trigon slået sig sammen med Aalborg håndbold, som de er samarbejdspartner med.

Årets julegave bliver dermed en helt særlig VIP-oplevelse til en udvalgt kamp hos Aalborg håndbold, årskort til Aalborg zoo til hele husstanden, samt et gavekort til brug i parken.

Julegaven er rettet mod økonomiske trængte familier, og ligesom forrige år udloves julegaven til 5 familier.  kriteriet for at deltage er, at der som minimum er ét barn under 15 år i husstanden.

”Det vigtige for os er, at vi gennem denne gave kan give familierne oplevelser, som de ikke normalt vil have mulighed for. Vi vil gerne give dem et pusterum fra en svær hverdag og mulighed for at skabe helt særlige minder sammen som familie.” Forklare A/S Trigons Administrerende direktør Mikkel Mørk Westergaard.

Man deltager gennem linket herunder senest fredag den 15. december klokken 12:00, hvorefter de 5 heldige familier vil få direkte besked.

https://aalborghaandbold.dk/trigon/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trigon leder børnefamilier som lever under trængte økonomiske kår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger