Solceller, spildevand og budget på Byrådets næste møde

Solceller, spildevand og budget på Byrådets næste møde

29. oktober 2023 - kl. 2:51 - af

Når Byrådet mødes næste gang den 1. november om aftenen er der bl.a. punkter om solceller, spildevand og justering af budget på dagsordenen.

Det gælder således en godkendelse af forslag til kommuneplantillæg og lokalplan for planlægning for solcelleanlæg ved Starbakke i Frederikshavn. Der er ligeledes planlægning af solcelleanlæg ved Ribberholt.

Byrådet skal også tage stilling til et forslag om tillæg til spildevandsplan og spildevandskloakering af Mejsemarken og for et sommerhusområde på Hvideklitvej 22, begge ved Aalbæk.

Byrådet skal også behandle en justering af budget vedrørende deponering, og der gennemføres en opfølgning på kommunens økonomi og forventningen til årets resultat.

Byrådet skal godkende en Sundhedsberedskabsplan for årene 2023-2026. Den er opbygget omkring 7 kerneopgaver lige fra ekstremt vejr over epidemier til hedebølge, vandforurening samt massevaccination.

Byrådet har mulighed for at uddelegere kompetencen til at underskrive garantierklæringer på lån, som en boligsøgende optager i pengeinstitut til betaling af indskud i en bolig efter reglerne i Boligstøtteloven. Af hensyn til en hurtig og effektiv sagsbehandling er det praktisk, at der gives en sådan underskriftsbemyndigelse til medarbejdere i Borgerservice. Byrådet peger på bemyndigelse til disse 6 medarbejdere: Sofie S. Olsen, Gitte Kaasing Trolle Munk, Tove Jensen, Inger Marie Lund, Maren Christiansen samt Susanne Karina Skov.

Endelig er der et punkt med spørgetid for Byrådets medlemmer, ligesom der er 3 sager på om salg af jord i Frederikshavn, Skagen og Sæby. Disse salg er forleden godkendt af Økonomiudvalget.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solceller, spildevand og budget på Byrådets næste møde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger