Mød Sæbys nye præst i Sæby Kirke

Mød Sæbys nye præst i Sæby Kirke

15. september 2023 - kl. 8:38 - af

Sæby Kirke inviterer til flere arrangementer i september. Den nye sæson er allerede skudt i gang med rigtig flot tilslutning. Alle er fortsat altid velkomne både i kirken og i Mariehuset, Strandgade 5a, der er Sæby Sogns Menighedshus. Nu inviteres til flere foredrag og fællesskab for fred.

Mød Sæbys nye præst

Sæbys nye præst Mads Callesen fortæller den 22. september træk fra sit liv. Det sker under overskriften ”Fra havn til havn – Fra dreng i grænselandet til præst i Sæby.” Mads Callesen stammer fra Sønderjylland, læste historie og teologi i Århus har været præst i en årrække i Skive og er nu kommet til Sæby, hvor han viser sit store og glade engagement.

Fredag d. 22. september kl. 14.30 – 16.30 vil han i Kirkens dagligstue. fortælle træk fra sit liv.

Kirkens Dagligstue er en hyggelig eftermiddag, hvor alle, der har lyst, mødes cirka en gang om måneden i Mariehuset. Her er fællesskab og samtaler over en kop kaffe eller te. Og så kommer en foredragsholder. D. 22. september kommer Sæbys nye præst og alle opfordres til at komme og være med, og lære vores nye præst lidt bedre at kende.

Bedemand for fuld musik

Bedemand Frank Heislet kommer den 28. september også i Mariehuset, denne gang til Suppeaften. Frank Hejslet vil fortælle om at være bedemand, om Min Sidste Vilje og mulighederne for hvordan man kan udtrykke ønske til hvordan ens bisættelse eller begravelse skal foregå. Frank Heislet vil fortælle om nogle af mulighederne og fortælle om sit virke som bedemand. Han har også trompeten med – den trompet, der kan udtrykke så mange både alvorlige og muntre følelser. Frank Heislet spiller således ofte ved bisættelser og begravelse – ligesom han spiller ved festlige arrangementer. Det har været et stort ønske fra mange sider, at Frank Heislet kom igen efter sit foredrag i foråret. Det ønske opfyldes nu og den 28. september inviteres både nye og dem, der var til møde i foråret.

Til denne sæsonens første suppeaften serveres traditionen tro stegt flæsk med persillesovs fra slagter Tranholm og derefter lidt sødt til kaffen.

Tilmelding til kirkekontoret.

Fred fylder kirken den 24. september

Sæby Menighedsråd følger den landsdækkende opfordring om at fylde Danmarks kirker den 24. september. I år lyder opfordringen til at fylde kirken med fred. Fred i Ukraine og alle andre steder i verden, hvor krigen hersker. Fred alle steder til at gå dialogens vej. Det er tid at slutte fred med Gud, med sin næste og hinanden. Alle taler om fred – alle ønsker fred. Lad os vise, at vi mener det alvorligt og bogstaveligt, når vi beder for fred i en forhåbentlig fyldt Sæby Kirke den 24. september. Her vil provst Peter Jessen stå for gudstjenesten, prædiken og bønnen. Alle er velkommen – også til at tage en ven, en nabo eller en bekendt med. Velkommen i kirken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mød Sæbys nye præst i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger