Fire anlægsregnskaber godkendt: Hvad har kommunen fået for pengene?

Fire anlægsregnskaber godkendt: Hvad har kommunen fået for pengene?

1. september 2023 - kl. 1:27 - af

Onsdag aften godkendte Byrådet fire anlægsregnskaber om asfalt, cykelstier, legepladser og et børnehus – her er, hvad pengene er omsat til.

Det nok mest opsigtsvækkende øjeblik til byrådsmødet onsdag aften var, da borgmester Birgit S. Hansen meddelte, at Frederikshavn Kommune får 25 millioner kroner fra puljen til særligt vanskeligt stillede kommuner.

Udover det var der også planlagte punkter på dagsordenen. Fire af punkterne omhandlede fire anlægsregnskaber, som blev godkendt af Byrådet.

– Anlægsarbejderne er gode eksempler på nogle af de opgaver, som kommunen løser hver eneste dag – og som er noget af det, vores allesammens penge går til. Det er også vigtigt at få sagt højt, hvad vi formår at løse med vores eksisterende budgetter, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Her er, hvad pengene i anlægsarbejderne er blevet brugt til.

Bedre cyklistsikkerhed

I 2022 har Frederikshavn Kommune anlagt mere end 5,5 kilometer forbedring af cyklisternes trafiksikkerhed gennem cykelstier, cykelbaner, cykelstrimler og tydeligere skiltning og afmærkning.

Arbejdet er udført i Skagen, Frederikshavn, Strandby og Østervrå.

Asfalt er forbedret flere steder

Flere steder i kommunen er der kommet ny belægning på vejene. Det drejer sig om Sct. Laurentii Vej, Rimmens Allé, Østkystvejen, Understedvej, Rådhusvej/Sæbygårdvej.

43 legepladser er fornyet

Puljen ”Børn/ude/leg” sikrede i 2022, at 43 legepladser på forskellige skoler og daginstitutioner blev renoveret eller udbygget.

Der er omkring 100 legepladser på kommunal jord, som tæller skoler, daginstitutioner, offentlige parker og grundejerforeninger.

Dybvad børnehus er udvidet

Dybvad Børnehus fik i 2022 nye rammer, der betød, at børnehuset både er børnehave og vuggestue. Med udvidelsen blev der skabt 12 vuggestuepladser.

Derudover er der lavet ændringer i indretningen, så der er god sammenhæng mellem ude og inde, ligesom der er etableret et soverum til barnevogne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fire anlægsregnskaber godkendt: Hvad har kommunen fået for pengene?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger