Tilbud om samarbejde med taskforce på børnehandicapområdet

Tilbud om samarbejde med taskforce på børnehandicapområdet

7. maj 2023 - kl. 0:31 - af

Kommunens Center for Familie har fået tilbud fra Social-, Bolig- og Ældreministeriet om at deltage i et længerevarende analyse- og udviklingsforløb med ”Taskforcen på børnehandicapområdet”.

Taskforcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Social- og Boligstyrelsen. Formålet er at støtte kommunerne i at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen på handicapområdet.

Center for Familie har takket ja til tilbuddet og har afholdt et indledende møde med Taskforcen. Analyse- og udviklingsforløbet vil strække sig over en 2-årig periode. På det forestående møde i Børne- og Ungdomsudvalget den 10. maj orienteres politikerne om planer og indhold.

Forløbet vil beskæftige sig med temaer som ”politik og strategi”, ”faglig ledelse”, ”sagsbehandling” og ”helhed og sammenhæng”.

I løbet af den 2-årige periode vil der bl.a. blive afholdt temadage, og der vil være gennemgang af udvalgte sager, eftersyn af det faglige grundlag, interviews med ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og borgere. Forløbet vil munde ud i en række anbefalinger og en udviklingsplan for børnehandicapområdet. Der vil løbende ske orientering til Børne- og Ungdomsudvalget og Handicaprådet.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilbud om samarbejde med taskforce på børnehandicapområdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger