Indlæg: I er ikke i pengenød – søg midler til at omstille jeres produktion

Indlæg: I er ikke i pengenød – søg midler til at omstille jeres produktion

24. april 2023 - kl. 12:01 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Lilly Pedersen.

En milliard virksomhed tvinger et mindre lokalsamfund i knæ, tænk over hvad I gør ved rigtig mange familier.

Citat fra jeres årsoversigt:

Danish Crowns omsætning går 10 procent frem og runder for første gang i koncernens historie 64 milliarder kroner. Fremgangen er først og fremmest hentet gennem prisstigninger på oksekød og forædlede produkter, så trods et udfordrende marked for grisekød globalt kommer koncernen ud af regnskabsåret med en god driftsindtjening på niveau med sidste år;

Når man går igennem Danish Crowns regnskaber for 21/22 er det ikke en virksomhed der er i pengenød, måske efterspørgslen på svin svigter, men så kunne man jo overveje at omlægge produktionen til et andet marked, hvor der er mere efterspørgsel, mener Lilly Pedersen.

Som Casper Lyngdahl Christensen, arbejdsstudietillidsrepræsentant i sit indlæg på Sæby Lokalavis nævner i relation til kørsel af svin til Tyskland, ja så er det da fuldstændig hen i vejret. Jeg forstå ikke, at betragtninger som dem Casper kommer med ikke er i højsæde – lyt til dem der er med i det daglige – det er en ommer fra jeres side Danish Crown.

Mit håb for fremtiden i Danish Crown Sæby er, at I lytter til de mange der sætter spørgsmålstegn ved om det nu er det rigtige I gør. Er det en langsigtet plan I har lagt jer i selen for at overholde, eller er det blot et strategisk mål her og nu.

Kære ledelse i Danish Crown, lyt og gentænk denne omsiggribende beslutning, der må kunne findes en løsning med og blandt regeringens mange udspil. I er ikke i pengenød, men søg midler til at omstille jeres produktion, skab en vej og vis vilje.

I tvinger et samfund i knæ, hele området, hele kommunen bliver berørt af jeres beslutning.

I kan og bør skifte fokus og sikre en vej ud af dette morads I skaber for ufatteligt mange mennesker, slutter Lilly Pedersen.

Vores politisk valgte, herunder vores Borgmester Birgit S. Hansen går i front for at sikre løsninger, sammen med landspolitikere og kommunens ansatte, men uden jeres vilje fra Danish Crown så kæmper de forgæves.

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Indlæg: I er ikke i pengenød – søg midler til at omstille jeres produktion” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Indlæg: I er ikke i pengenød – søg midler til at omstille jeres produktion”

  • Marianne Fischer

    Ja omstil til Planteføde til mennesker og stop dette mareridt i at udnytte mishandle dyr.!
    Danmark er i top med alt dårligt ang Dyrevelfærd og samfundet der er ramt har kun satset på en hest ingen tænkning ud af boxen og uddanne sig.
    Søge midler igen igen skal skatteborgere betale for disse dårlige forretninger!
    Vi har fri skole men ingen hører efter!

  • Man kunne nok se det gik den vej det er ikke optimalt med et slagteri midt i en by og bygninger er ikke optimale da de er i flere etager så tænkte allerede for 1 år siden at det blev det næste der blev lukket det næste der står for skud er nok Herning da det også er noget gammelt noget der ligger midt i byen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: I er ikke i pengenød - søg midler til at omstille jeres produktion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger