HK-Fællestillidsrepræsentant: I en brydningstid

HK-Fællestillidsrepræsentant: I en brydningstid

21. april 2023 - kl. 10:41 - af

Som fællestillidsrepræsentant for de HK ansatte i Frederikshavn Kommune er det nødvendigt at sætte ord på, for alle dem der nu rammes af den store arbejdsplads der lukker i Sæby. Vi er mange ansatte i Frederikshavn Kommune, der på en eller anden måde bliver berørt af, at Danish Crown lukker i Sæby, udtaler Jesper Ø. Andreasen.

Jeg er dybt berørt over, at så mange arbejdspladser lukkes ned, så mange familier der rammes og så mange forskellige erhverv der på en eller anden måde kommer til at lide på grundlag af dette. Men mest af alt berører det mig, at de mange familier der nu skal ud og finde jobs andre steder.

Jeg håber og tror på, som fællestillidsrepræsentant for de HK ansatte, men også som menneske, at det kommer til at gå godt, for som rigtig mange allerede har tilkendegivet, vi har brug for at stå sammen i en svær tid, vi har prøvet noget lignende før, men det er bestemt ingen trøst.

Jeg ved, at min arbejdsplads Frederikshavn Kommune og de ansatte her, vil stå last og brast med alle der henvender sig for at få råd og vejledning og være med til at skabe tro på, at der findes en løsning.

Vi er et område af Danmark, der har brug for, at dem der bor her, bliver her. Vi har brug for at vise, at vi kan, vi vil og vi tør stå op for hinanden, slutter Jesper Ø. Andreasen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'HK-Fællestillidsrepræsentant: I en brydningstid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger