Ugens bolig fra Mæglerhuset Sæby

Ugens bolig fra Mæglerhuset Sæby

25. marts 2023 - kl. 1:38 - af

Selv pæne, klassiske 60’er-villaer kan have rygsækken fyldt med overraskelser. Og vil I overraskes positivt, kan vi klart anbefale jer at kigge nærmere på Søndermarksvej 28 i Sæby. Her møder I nemlig en yderst veludnyttet bolig på 200 m2, som ovenikøbet ligger på en kæmpe dobbeltgrund på 1.777 m2,så I deler baghaven med fugle og rådyr.

Dermed befinder boligen sig lige dér, hvor forskellige værdier som byliv, familieliv og natur mødes. Starter vi med bylivet, besidder Sæby rigelige mængder klassisk købstadscharme med traditionelle torvepladser og brostensgader i bymidten. De store investeringer i infrastruktur og faciliteter er blevet taget godt imod af lokalområdet, hvor særligt det nye havnemiljø er en stor succes.

Derfor er der heller ikke noget at sige til, at byen slår ud på børnefamiliens radar. På Søndermarksvej 28 bor I tæt på flere skoler – herunder Sæby Privatskole som har Nordjyllands klart højeste snit og er blandt landets allerbedste skoler.

Selve ejendommen er opført i 1964 og suppleres desuden af en rummelig carport på 52 m2. Ligesom huset er den opført i mursten, og begge bygninger fremstår med pudsede, gulmalede facader. Indenfor gør underetagen en stor forskel, og samlet set får I dermed hele fem værelser på tværs af boligen. Det høje stueplan byder endvidere på store opholdsrum – nemlig to rummelige stuer og et køkken-alrum. Endelig får I et stort badeværelse, mens underetagen desuden rummer vaskerum, værksted og et lille toilet.

Den dejlige have er prikken over i’et, og den er smukt indrammet af store – ligefrem gamle – træer. I får masser af terrassemiljøer og albuerum, så udse jer en yndlingskrog og nyd havesæsonen.

Men start med at kontakte Mæglerhuset for en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Søndermarksvej 28, 9300 Sæby

Sagsnr.: 2450000063

Type: Villa

Boligareal: 200 kvm2

Grundareal: 1.777 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 2

Disponible rum i kælder: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1957

Renoveret: 1964

Pris: 1.395.000,-

Ejerudgifter: 2.690,-

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Mæglerhuset Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger