Ugens bolig fra Home

Ugens bolig fra Home

19. marts 2023 - kl. 5:19 - af

Flot, lys og rummelig villa til den pladskrævende familie

Placeret i Vestbyen med kort afstand til indkøb, skole, skov og busforbindelser

Velkommen til Toftevænget, en beliggenhed i Vestbyen, hvor der er kort afstand til indkøb og skole.

Søger I villa med højt til loftet og gode rammer til den pladskrævende familie? Denne villa er løbende moderniseret og i 2008 er der skabt et fantastisk køkkenalrum og stue i boligen, som er boligens samlingssted og hjerterum.

I får et stort vinkelkøkken fra Designa med lyse låger, hvor længden på den ene bordplade er ud over det sædvanlige – hvorfor hele familien har god plads til madlavningen. Antallet af skabe og skuffer er stort og ligeledes er pladsen til langbordet, hvor hele familien nemt kan sidde samlet.

To trin ned kommer man til en fantastisk stor, rummelig og lys stue. Her er loft til kip, skønt lysindfald fra ovenlysvinduer og masser af plads til sofahygge og afslapning. Fra stuen er der havedør ud til terrasse og en spændene have med flere områder.

I stueplan er der 3 værelser i god størrelse og med et bredt vinduesparti i dem alle, der giver masser af lys. Der er toilet med vask i skabs arrangement, masser af skabe/skuffer til opbevaring i det nedlagte badeareal. Dog vil det være nemt at genskabe bruseområdet.
I stueplan er der en god loftshøjde, hvilket giver en god rumfornemmelse.

Til villaen er der en flot og yderst anvendelig kælder som er velindrettet og med god loftshøjde. Her er bl.a. lavet opbevaring under trappen. Godkendt badeværelse med god plads, vask med underskab, toilet og brusekabine. I kælderen er der 3 gode disponible rum i fine størrelser.

Boligen er muret i røde sten med plastvinduer i stueplan og Decratag er udskiftet og står flot. Huset er velplaceret på grunden og fra køkkenet er der terrasse ud mod øst i niveau med huset. På den vestlige side af huset er der større terrasseareal og hyggelig have med mange faciliteter og funktioner, her kan bl.a. nævnes havepavillon med nyt tag og stor vinranke, højbede, stort drivhus, 2 skurer til opbevaring og den forhenværende garage, der er isoleret og fungerer som værksted med masser af opbevaringsplads. Dobbelt carport og bred flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer.

Alt i alt får I her en spændende og yderst mulighedsrig bolig til en fornuftig pris med mange gode arealer både ude og inde. En villa der skal ses!

Pris: 1.548.000

Udbetaling: 80.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.172

Energiklasse: C

Boligareal: 154 m2

Grundareal: 1.133 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Home' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger