Indlæg: Stop jer selv FOA

Indlæg: Stop jer selv FOA

15. marts 2023 - kl. 4:54 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra John Lamp Henriksen, byrådsmedlem, 2. Viceborgmester, spidskandidat (C), Peter Laigaard, byrådsmedlem, fmd. kultur- og fritidsudvalget (C).

Næsten dagligt kan man i medierne se FOA i form af medlemmer, køre hetz mod en lokal leverandør af plejeydelser. Lederen af Aktiv hverdag har på fornuftig vis afstået fra, at medvirke i den ideologiske krig FOA har indledt med baggrund i den klare afgørelse, Arbejdsretten traf i forhold til 9 konkrete sager som FOA havde indbragt. Man må formode at FOA havde gjort sit hjemmearbejde, og udvalgt de sager man mente tjente deres sag. Det gjorde de – og tabte med et brag.

At man nu fortsætter sin kamp mod private og “snager” videre i, om en hårdtarbejdende leder er i stand til at skabe et overskud (FOA synes sikkert ordet profit lyder bedre), finder nye sager om stort og småt, vidner om at for FOA handler det her mere om at forklare et velkendt synespunkt – al personlig pleje skal foregå i offentlig kommunalt regi – og midlerne i denne kamp er fuldstændig ligemeget.

I de konservative, hilser vi private leverandører velkommen – også inden for dette område. Vi tror grundliggende meget på “frit valg”, hvor man kan vælge mellem vores dygtige offentlige ansatte – men også vælge et privat tilbud, hvis man som borger har lyst til det. Det skaber dynamik og handlefrihed på området.

Vores kommune er ude i er voldsomt økonomisk stormvejr, både nu og fremover pga. den demografisk sammensætning af vores borgere når vi kigger ind i de økonomiske rammer. I de konservative tager vi et medansvar for at finde løsninger på alle områder, og er med i konstitueringen her i Frederikshavn Kommune, som de “borgerlige stemmer, der arbejder”. Defor opfordrer vi også FOA til konstruktivt at medvirke i denne proces og bruge kræfterne, så vi sammen kan få “mest mulig velfærd og service” til vores borgerne.

Her får vi brug for alle kræfter – også FOAś. Så stop jeg selv i den ideologiske kamp mod private leverandører, som vi også har brug for til at løse fremtidens velfærdsopgaver.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Stop jer selv FOA' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger