Sogneindsamlingen gav pænt resultat

Sogneindsamlingen gav pænt resultat

15. marts 2023 - kl. 9:56 - af

Søndagens indsamling til Folkekirkens Nødhjælp i Sæby sogn gav 8900 kr. Der var 5 konfirmander og 5 voksne indsamlere. Konfirmanderne indsamlede i alt 1700 kr – dejligt at også de unge vil gøre en indsats for at hjælpe mennesker i nød. Over alt blev indsamlerne modtaget positivt, og mange af de, der var hjemme, gav et bidrag til indsamlingen.

Det var desværre ikke muligt at nå rundt i hele Sæby, så mange har sikkert forgæves ventet et besøg af en indsamler. ”Vi havde håbet at kunne nå længere ud i byen, men antallet af indsamlere gav sine begrænsninger” udtaler indsamlingsleder Birthe Særkjær Jeppesen og fortsætter ” heldigvis er der stadig mulighed for at give et bidrag til indsamlingen, f.eks. ved at gå ind på www.noedhjaelp.dk og sende et bidrag, eller sende et bidrag på MobilePay 114400”.

Dette års indsamling er målrettet ofrene for krigen i Ukraine og jordskælvene i Tyrkiet og Syrien samt nødlidende i Etiopien.

”Tak for ethvert bidrag stort eller lille! Vi ved det gavner, der hvor behovet er størst” slutter Birthe Særkjær Jeppesen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneindsamlingen gav pænt resultat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger