Stor tilslutning til årsmødet i Ældre Sagen Sæby

Stor tilslutning til årsmødet i Ældre Sagen Sæby

14. marts 2023 - kl. 12:39 - af

Manegen var fyldt til sidste plads af 180 medlemmer af Ældre Sagen.

Ikke altid strømmer det til foreningernes årsmøder og generalforsamlinger, men sådan var det ikke i Ældre Sagen Lokalafdeling Sæby, hvis medlemskreds kommer fra hele den gamle Sæby Kommune.

Her kunne en glad Poul Erik Johansen – formand for Ældre Sagen Sæby, byde velkommen til en total fyldt Manege. Om det udelukkende var for at deltage i selve årsmødet, eller det er den traditionsmæssige menu med stegt flæsk og persillesovs, må stå hen i det uvisse.

Poul Erik kunne fortælle om fortsat medlemsfremgang i Sæby, som pr. nytår var steget til 3.825. Herefter gennemgik formanden alle de mange faste aktiviteter, som hver eneste uge året rundt afvikles i Ældre Sagen. Langt over 20 tilbud har medlemmerne at vælge imellem, lige fra sportsmæssige aktiviteter, til sang, kortspil, besøgsvenner, vågetjeneste og mange flere.

Også på de løbende arrangementer har der været et stort program, med godt 30 forskellige arrangementer hen over året. Det startede lidt stille ovenpå Covid-19, men hen på foråret 2022 kom der igen fuld gang i afviklingen. Det spænder lige fra foredrag, udflugter som endags- eller flerdages ture, til f.eks. Cirkus Revyen, Sønderjylland og Bornholm. Også musikaftner med Jazz eller sangaftner og teaterture.

Det spænder vidt, men vi glæder os over den store tilslutning, som vi altid oplever på vores arrangementer, og det skylder vi jer medlemmer en stor tak for, sluttede Poul Erik Johansen gennemgangen med.

Til slut takkede han for et godt samarbejde i bestyrelsen. Forsamlingen kvitterede med klapsalver af beretningen.

Foreningens kasserer Svend Erik Madsen gennemgik afdelingens regnskab. Efter et par år, hvor aktivitetsniveauet havde været lavt grundet Coronaen, så viste regnskabet i år et underskud på ca. 50.000, hvilket Svend Erik var meget tilfreds med. Vores formål er jo at skabe aktiviteter for medlemmerne de foregående års opsparing skal gerne ud til gavn for medlemmerne. Også her blev der klappet.

Mindre udskiftning i bestyrelsen i Ældre Sagen Sæby på årsmødet

Foreningens formand Poul Erik Johansen havde i god tid meldt ud, at han ønskede at udtræde af bestyrelsen ved dette årsmøde. Det betyd et enkelt nyvalg til bestyrelsen.

Erik Sudergaard og Kirsten Arvidson blev begge genvalgt, og Ove Pape var indtil årsmødet suppleant, men blev nyvalgt til bestyrelsen. Tenne Tværkær Petersen blev ligeledes genvalgt som suppleant, og Ingelis Thomsen Studsbjerg blev nyvalgt som suppleant.

Ud over de ny- og genvalgte består bestyrelsen af Carl Boyum Johansen, Svend Erik Madsen, Inger Nielsen og Ole Berg.

Under eventuelt opfordrede Ole Berg alle medlemmerne til at tilmelde sig lokalafdelingens nyhedsbreve og Facebook side. Det sikrer at alle hurtigt kan informeres om nye tiltag, ændringer og andre nyheder.

Som afslutning på årsmødet, blev Poul Erik Johansen tildelt årets Frivillig pris, som mangeårig aktiv frivillig og formand. Poul Erik blev medlem af Ældre Sagen Sæby allerede i 1996, og ganske få år efter initiativtager til etablering af Bridge og senere EDB-koordinator med undervisning i tekstbehandling. Få år efter blev han indvalgt i lokalkomiteen, som det dengang hed, og senere bestyrelsen. Ud over Sæby, har haft tillidsposter i både Distrikt Nordjylland og koordinationsudvalget i Frederikshavn Kommune.

Poul Erik har været en stor inspirationskilde for bestyrelsen og derfor blev der også overrakt en vingave, blomster og Frivillig Prisen, som en stor tak for samarbejdet. Poul Erik fortsætter med hjælp i KrystalCafeen og Netcafeen, så vi heldigvis ikke helt mister dig, sluttede Ole Berg, inden hele forsamlingen gav et stående langt bifald. Bestyrelsen konstituerer sig senere.

Efter årsmødet gav bestyrelsesmedlem i Ældre Sagens Landsforeningen John Kirstein, en kort orientering om nogle af de vigtigste punkter, som landsforeningen kæmper med på medlemmernes vegne. Det gælder f.eks. hævelse af folkepensionen, så den følger de nye overenskomster på arbejdsmarkedet. Også kommunernes kraftige beskæringer med rengøring, kollektiv trafik, og kampen mod det kontantløse samfund var blandt emnerne.

Aftenen sluttede herefter med spisningen, hvor der var stor søgning til fadene med kartofler, stegt flæsk, persillesovsen og rødbederne. Alle gik mætte og velfornøjede hjem.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor tilslutning til årsmødet i Ældre Sagen Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger