De tyske flygtninge i Sæby efter 2. Verdenskrig

De tyske flygtninge i Sæby efter 2. Verdenskrig

23. januar 2023 - kl. 1:02 - af

Kirkens dagligstue i Mariehuset ved Sæby Kirke fredag  d. 27. januar kl. 14.30.

I to år lige efter 2. verdenskrig boede op til ca. 1.800 tyske flygtninge i to store lejre langs med Frederikshavnsvej. De forsøgte at etablere en ”normal” hverdag under de trange forhold, hvor uvisheden om fremtiden og de pårørendes skæbne fyldte meget.

Henning Sørensen, der har et stort kendskab til disse forhold, kommer og fortæller om dette ved kirkens dagligstue.

Alle er hjertelig velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De tyske flygtninge i Sæby efter 2. Verdenskrig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER