Hyggeligt, moderniseret og nydeligt fritidshus

Hyggeligt, moderniseret og nydeligt fritidshus

22. januar 2023 - kl. 0:32 - af

home Sæby – Læsø: Attraktiv placering med blot 500m til stranden.

Velkommen til Edithsvej 10, en attraktiv placering i Lyngså, hvor der er blot 500m til populær børnevenlig badestrand. Ved ankomst til huset fornemmes det straks, at I her er på en matrikel, hvor der er orden og styr på tingene – intet er overladt til tilfældighederne.

Velanlagt og plejet have, hvor græsset står nyslået, der er flot flisebelægning omkring hele huset, som starter fra indkørslen, der er anlagt med granitskærver. På den ene side af huset er der anlagt et areal, hvor der er siv, vildliv og plads til biodiversiteten. Huset er nymalet og velholdt

Der bydes velkommen i husets opholdsrum, som også er husets kerne og samlingssted. Her sikres hyggen af en velplaceret brændeovn og varmepumpen. Opholdsrummet er indrettet med et funktionelt køkken fra Ikea med hvide låger og grå bordplade. Fra køkkenet er der direkte dør ud til en skøn overdækket østvendt terrasse, hvor morgenmaden oplagt kan nydes. Den resterende del af opholdsrummet er indrettet med spiseafdeling, sofahjørne med tv og skønt afslapningsområde med lænestole.

Huset indeholder desuden et badeværelse og to værelser. Det ene værelse er med 3/4 seng og skab og det andet værelse er indrettet med sovesofa og skab. Badeværelset har en rigtig fin størrelse og er indrettet med toilet, vask i skabsarrangement, bruseniche, og vaskemaskine der er indbygget i væg, hvor der også er plads til opbevaring.

Fra stuen er der adgang til en fantastisk overdækket terrasse, hvor der er loft til kip og træbeklædning. Denne oase tilfører boligen et skønt udeareal, der kan nydes fra tidligt forår til sent efterår, da der er læ fra to sider og sol fra middag og resten af dagen. Fra terrassen er der adgang til et yderst anvendeligt udhus, hvor der er plads til opbevaring, teknik og viktualier. På den anden side af huset er der opført endnu et lille skur, der er indrettet til værksted. Slutteligt er der et brændeskur i bunden af haven.

Ønskes der lidt aktiviteter udover den nærliggende strand og de smukke naturområder, er der kort afstand til Sæby -en skøn by, som er kendt for et hyggeligt havnemiljø, shopping i specialbutikker og masser af aktiviteter for både store og små.

Huset er klar til nye feriestemte ejere – og er et efterspurgt hus, der skal ses!

Pris: 1.195.000

Udbetaling: 60.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.251

Boligareal: 59 m2

Grundareal: 1.200 m2

Link til denne bolig: Fritidshus – 9300 Sæby – Edithsvej 10, Lyngså (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeligt, moderniseret og nydeligt fritidshus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER