Minds of ’99 kommer til Frederikshavn – i musicalform!

Minds of ’99 kommer til Frederikshavn – i musicalform!

21. januar 2023 - kl. 0:13 - af

Frederikshavn Gymnasium slår torsdag d. 2/2 dørene op for årets musicalforestilling. I år har eleverne i skolens teaterklub, TeaterTorden, skrevet en forestilling med udgangspunkt i den danske gruppe Minds of ´99’s fantastiske og rørende musikalske univers.

Eleverne har arbejdet benhårdt siden skolestart på at skrive manuskript og øve sange. Tovholderne på musicalen er ligesom sidste år Thomas Voigt Vejling, Hanne Glumsøe Bach og Maria RH Andersen. Skolebandet er under ledelse af Lise Sørensen. Den sidste fase er nu i gang, og der arbejdes på scenografi, skuespil og et filmisk anslag.

Publikum kastes i stykkets start ud i en skæbnesvanger kold nat efter en fest, hvor fire unge mennesker befinder sig i en bil. Anton fører bilen, sovende Emil ved siden af, to berusede og enormt energiske piger på bagsædet. De kører galt, Emil dør – og dramaet om skyld, skam, ansvar og moral er i gang. Hvem bærer skylden for ulykken? Hvad gør man, når man mister sin bedste ven? Sin kæreste? Må man overhovedet få det godt igen?

Store konflikter og svære følelser. Vi lover et godt drama – tilsat superfed, velkomponeret dansk popmusik!

Alle er velkomne til den åbne forestilling. Billetterne koster 30 kr.

Praktiske oplysninger:
Gymnasiets festsal, Kærvej 1
Torsdag d. 2/2 kl. 19.30.
Dørene åbnes kl. 19.15.
Link til billetsalg: https://frhavn-gym.safeticket.dk/86210/Stjerner_paa_himlen
Billetter kan også købes i døren via Mobilpay.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minds of ’99 kommer til Frederikshavn – i musicalform!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER