Stor aktivitet i Ældre Sagen Sæbys Krystalcafe

Stor aktivitet i Ældre Sagen Sæbys Krystalcafe

19. januar 2023 - kl. 8:06 - af

Det var en meget tilfreds bestyrelsesformand for Krystalcafeen, som forleden aflagde beregning på generalforsamlingen for året 2022. Besøgstallet dalede meget under Covid-19, men i 2022 nåede tallet op på 5.400 gæster, eller 18 gæster i snit på hver åbningsdag.

Cafeen er et samlingssted for primært ældre borgere i Sæby og omegn, som her møder andre til et par timers social hygge, mens de kan nyde en kop kaffe. Det er glædeligt at flere og flere af byens borgere også en gang imellem aflægger cafeen et besøg. Hertil kommer en del turister, som er på strøgtur i Sæby og kikker indenfor. Alle er velkommen.

Ikke kun i Sæby er der glæde over cafeen. ”Der er også interesse fra andre lokalafdelingen fra Ældre Sagen”, fortalte Inger Nielsen. ”De er nysgerrige på hvordan vi kan drive en sådan cafe”.

Den daglige drift sker med hjælp fra ulønnede frivillige, hvor der i øjeblikket er tilknyttet 26 værter, men Inger Nielsen står med åbne arme, hvis andre har lyst at være med i fællesskabet.

Den 9. juli havde cafeen eksisteret i 25 år. Det blev fejret med en lille 25 års jubilæumsfest, hvor mange daglige brugere og andre gæster kom forbi for at hilse på.

Årligt afholdes også en lille fest for cafeværterne, hvor de får udlevet en lille julegave, som tak og påskønnelse for det store arbejde de udfører i cafeens åbningstider Cafeen har åben alle hverdage fra 10-12 og igen fra 14-16, samt lørdag formiddag mellem 10-12.

På generalforsamling var der også valg til bestyrelsen, og Erik Sudergaard blev genvalgt. Bestyrelsen består uændret med Inger Nielsen som formand, Poul Erik Johansen som kasserer og Erik Sudergaard som sekretær.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor aktivitet i Ældre Sagen Sæbys Krystalcafe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER