Mange forbrugere får penge retur fra Sæby Varmeværk

Mange forbrugere får penge retur fra Sæby Varmeværk

18. januar 2023 - kl. 14:10 - af

Sæby Varmeværk har nu kørt alle årsopgørelser for 2022 igennem, og det viser, at der samlet vil være 3,8 mio. kr. til udbetaling til forbrugerne, som i det i forløbne år har indbetalt for meget.

Ifølge varmeværkets driftsleder Karsten Thiessen er der i runde tal 4,6 mio. kr., som skal tilbagebetales, men samtidig er der også en række forbrugere, der samlet skal efterbetale 800.000 kr. Derved opstår de 3,8 mio. kr.

Sæby Varmeværk har omkring 3.700 forbrugere, så rundt regnet svarer det til ca. 1.000 kr. pr. forbrugssted.

Karsten Thiessen tilskriver resultatet, at 2022 har været et mildt og solrigt år, og folk har også taget mange spareråd til sig og sænket varmeforbruget. Faktisk har varmeværket faktisk haft et varmesalg 10 % under budgettet. Nogle forbrugere har endda sparet så meget, at der venter en tilbagebetaling på flere tusinde kroner.

Tallene for de enkelte forbrugssteder vil meget snart være tilgængelige. De vil fremgå enten via varmeværkets e-forsyning eller via bankens betalingsservice. Tilbage- eller merbetalingerne modregnes i første aconto-opkrævning den 1. februar.

De nye aconto-indbetalinger vil i størst muligt omfang være baseret på et gennemsnit for de seneste års forbrug.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange forbrugere får penge retur fra Sæby Varmeværk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER