Kommunale markedsføringsaftaler indgået inden for sport

Kommunale markedsføringsaftaler indgået inden for sport

20. juni 2022 - kl. 8:11 - af

Økonomiudvalget har på dets seneste møde godkendt, at der inden for sportens verden indgås en række markedsføringsaftaler med en række klubber og foreninger. Det sker, samtidig med at der imødeses en række modydelser fra klubbernes side.

I 2022 er der i det kommunale budget afsat 993.936 kr. til markedsføringstilskud til eliteidræt.

Økonomiudvalget fulgte direktionssekretariatet indstilling om, at der indgås en markedsføringsaftale på 222.500 kr. med Vendsyssel Elite Badminton med modydelser som anført. Det svarer til beløbet i år.

Ligeledes indgås en markedsføringsaftale på 270.000 kr. med Elite Nord Frederikshavn A/S. Det gælder f.eks. klubbens herreligahold i ishockey Frederikshavn White Hawks for sæsonen 2022-2023, som forventer eksponering bl.a. i TV via Metal-ligaen.

Der indgås en markedsføringsaftale på 75.000 kr. med Frederikshavn Blackhawks Floorball. Klubbens dame- og herrehold spiller i landets bedste rækker, og begge hold har spillere på kvinde- og herrelandsholdet. Klubbens herrehold vandt både Pokal Mesterskabet på hjemmebane i Arena Nord samt det Danske Mesterskab i år.

Markedsføringsaftaler på 25.000 kr. indgås med Frederikshavn Golfklub, Frederikshavn Skøjteforening, Frederikshavn Ishockey Klub, Springteam Sæby samt SEIF Håndbold.

Til gengæld blev det besluttet, at der ikke indgås nogen markedsføringsaftale med Elitesport Vendsyssel. Klubben havde søgt om en aftale på 50.000 kr.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunale markedsføringsaftaler indgået inden for sport' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger