Hvordan går det med Stephanie fra Årgang 0?

Hvordan går det med Stephanie fra Årgang 0?

10. maj 2022 - kl. 11:50 - af

Du har set hende på tv, siden hun blev født. Nu har du muligheden for at møde Stephanie Siguenza og høre hende fortælle om sit liv, når hun tirsdag den 17. maj kl. 19.00-21.00 er gæst i Manegen – Sæby Kulturhus.

Stephanie Siguenza er vokset op, som en del af den populære TV2 dokumentar “Årgang 0”, der fulgte hende og hendes familie de første 18 år af hendes liv. Stephanies familie skilte sig ud fra de øvrige familier ved at være alt andet end en ”typisk” stabil kernefamilie. Derimod var Stephanies opvækst præget af kaos. En kriminel far, en mor med skiftende kærester og mange flytninger.

Alt sammen portrætteret gennem 18 år i bedste sendetid med massevis af trofaste seere til følge. Det kaotiske liv blev en seermagnet og gjort til underholdning, men Stephanies barndom var alt andet en underholdende.

I dette ærlige og personlige foredrag, fortæller Stephanie historien om at blive fulgt af et kamerahold gennem hele sin kaotiske opvækst. De mange flytninger, de mange søskende, komplicerede familieforhold og hvordan hun forsøgte at holde sammen på familien.

Hvordan mon det er at vokse op i en familie, hvor hverdagen både var den røde løber og besøg hos faderen i fængslet? Hør, Stephanie fortælle den ucensurerede udgave af et liv på godt og ondt som ufrivillig kendt og konsekvenserne heraf.

I 2020 debuterede Stephanie som forfatter med bogen: ”Fra Årgang 0 til frihed”, som du naturligvis også kan låne på biblioteket.

Billetter til foredraget finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvordan går det med Stephanie fra Årgang 0?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER