Virksomheder kan melde sig til virtuel jobmesse

Virksomheder kan melde sig til virtuel jobmesse

31. januar 2022 - kl. 5:49 - af

Beskæftigelsen er sjældent set højere og mange virksomheder har stadig behov for nye medarbejdere. I år afholder Frederikshavn Kommune igen jobmesse, hvor ledige borgere og virksomheder med jobåbninger kan finde hinanden. Årets messe afholdes virtuelt, så corona ikke kan spænde ben for den igen.

Virksomheder med aktuelle, ledige stillinger eller jobåbninger i løbet af 2022 kan nu melde sig til Jobmessen, der afholdes den 16. marts.

– Vi håber på at se en masse virksomheder til årets jobmesse. Nu har vi været forhindret i at afholde den de to seneste år, og der er fuld fart på beskæftigelsen, så vi forventer stor interesse for messen, siger jobcenterchef Mette Krog Dalsgaard.

Virksomheder siger goddag i 3D
Frederikshavn Kommune holder fast i det virtuelle fremmøde, som vi har lært at kende så godt under pandemien selvom, der måske er udsigt til færre restriktioner i samfundet nu. Planlægningen af jobmessen startede nemlig allerede i efteråret.

– Vi ville afholde jobmessen med garanti i år, så vi lagde os fast på den digitale udgave. Til gengæld tilbyder vi de deltagende virksomheder en 3D-fotografering, så de jobsøgende kan gå rundt i en virtuel verden, besøge virksomhederne og se en præsentation i 3D, siger Steffen W. S. Larsen fra Jobcenter Frederikshavn, der arrangerer jobmessen.

De virksomheder, der ønsker en 3D-præsentation skal møde op på Rådhuset i Frederikshavn en times tid onsdag den 9. februar. Spørgsmål til præsentationen kan rettes til Virksomhedsservice i Frederikshavn Kommune, der også skal have en tilmelding senest mandag den 7. februar.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Virksomheder kan melde sig til virtuel jobmesse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger